eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Unsplash.com

Új Gmail-funkció jön, hatalmas könnyítés lesz

Az újítás azok számára lehet hasznos, akik egyszerre sok emberrel e-maileznek.

A Google idén átszabta a közel kétmilliárd ember által használt Gmail e-mail platform kezelőfelületét, így már mindenkinek az új, integrált megjelenést kell használnia – írja a pcworld.hu.

A szolgáltatás hasznos funkcióval bővül azok számára, akik egyszerre sok címzettnek küldenének személyre szóló levelet. Az úgynevezett merge tagek az adatmezők egyesítésének lehetőségét hozzák el a platformra, melynek révén, szimpla címkék segítségével szúrhatunk be levelenként változó szavakat az üzeneteinkbe a meglévő adatbázisunkból.

Forrás: PCWorld.hu
Forrás: Workspaceupdates.googleblog.com

A megszólításhoz például elég beírni az "@firstname @lastname" kifejezéseket, és a Gmail automatikusan bepakolja az adott e-mail címhez tartozó illető vezeték- és keresztnevét a kiküldött szövegbe. Az egyes e-mailek így több címzett esetén is személyre szóló megszólításokat kapnak.

A Google hivatalos blogposztja alapján a funkció a Workspace Business Standard, a Business Plus, az Enterprise Starter, az Enterprise Standard, az Enterprise Plus, az Education Plus és az egyéni Workspace-előfizetők számára válik elérhetővé. Az új funkciót október 24-től kezdődően legkésőbb november 22-ig minden érintett megkapja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×