eur:
390.93
usd:
365.43
bux:
68166.52
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Tanárokat díjaztak pedagógusnap alkalmából

Az ingyenesen működő "Pedagógus Power" 2021/2022-es tanévének zárásaként tanárokat és oktatási innovációt is díjazott a Felelős Szülők Iskolája nevű szervezet.

Olyanok munkáját ismerték el, akik a gyermekek képzésének, élményszerű oktatásának irányában tettek lépéseket, erőfeszítéseket. A díjátadón a meghatott pedagógusok könnyek között vették át az elismerést, azzal a halk megjegyzéssel, hogy ez nagyon szokatlan nekik, mert ők nincsenek hozzászokva a dicsérethez, csak teszik a dolgukat - írta közleményében a Felelős Szülők Iskolája.

A Pedagógus Power - Tanár Klub különdíjat kapta:

  • Kerekes Valéria az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar oktatójaként, pedagógusként, íróként a mese és a játék varázslatos erejének minél szélesebb körben való terjesztése érdekében végzett odaadó missziójáért.
  • Meskóné Sütő Ágnes a BKSZC Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum tanáraként, pedagógusként a kollégák inspirálásáért, számukra feltöltődést jelentő programok szervezéséért és a diákok minőségi oktatásáért végzett odaadó munkájáért.
  • Lakos Judit a Varázsmancsok – kutyásterápia megálmodójaként, gyógypedagógusként, az állatasszisztált terápiás foglalkozások által elért érzelmi és értelmi fejlesztés megvalósításáért végzett szakmai és közösségi munkájáért.
  • Jancsóné Zorván Zita a Balassagyarmati Balassi Bálint Gimnázium tanáraként, pedagógusként a kamaszok inspirálásáért, az oktatás során a kíváncsiság és a belső motiváció felébresztése érdekében végzett odaadó munkájáért.

Egy intézményi díjat is átadtak, mégpedig az ünnepségnek is helyt adó Millenárison lévő Álmok Álmodói 20 – világraszóló magyarok, világformáló találmányok című élménykiállítás részére, mely a XXI. századi gyermekek és felnőttek – tanárok és szülők – számára is oly élvezetesen és tartalmasan mutatja be a magyar tudósok, felfedezők, innovátorok életét, találmányait, mely büszkeséggel tölti el a magyar emberek szívét és a múzeumpedagógia kiválóságai közé emeli a tudományos, mégis szórakoztató kiállítást. Az elismerést Szentirmai-Zöld Máté, az Álmok Álmodói 20 kiállítás projektigazgatója vette át.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×