eur:
388.97
usd:
361.1
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella
Nyitókép: Pixabay

Eltűnik a szél, jön helyette más - itt az időjárási menetrend

Szombatig nem is térnek vissza az erős széllökések, csendesebb légmozgás várható.

Csendes, lassan melegedő őszi idő várható a következő két napban, de vasárnaptól ismét változékonyabbra, csapadékosabbra fordul időjárásunk. Európa középső részét ugyanis meglehetősen hideg levegő árasztja el észak felől a következő 36 órában, és a Földközi-tengeren emiatt keletkező, egyre aktívabb légörvények a hét utolsó napjától Magyarország időjárását is befolyásolják.

Pénteken nem várható csapadék, a hajnali erőteljes hideg után napközben fátyolfelhős, napos idő lesz 17-22 Celsius-fokos maximumokkal.

Szombaton az ország nagy részén marad a csendes őszi idő, de délután a Dunántúlon észak-nyugatira fordul a szél, csökkenni kezd a hőmérséklet és este eső, zápor is előfordulhat.

Vasárnap az ország többi részében is gyengül a felmelegedés mértéke és országszerte megérkezik a csapadék is. Hűvös lesz, csakúgy, mint hétfőn és kedden, továbbá a jövő hét elején nagyobb mennyiségű eső is várható.

Címlapról ajánljuk

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×