eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Andy Vajna kormánybiztos és felesége, Vajna Tímea, a kampány támogatói a beporzó rovarok számára lakó- és áttelelőhelyet biztosító méhmenedék átadása alkalmából tartott ünnepségen a Fővárosi Állat- és Növénykerthez tartozó Holnemvolt Parkban 2014. május 8-án.
Nyitókép: Andy Vajna kormánybiztos és felesége, Vajna Tímea egy budapesti rendezvényen 2014. május 8-án. MTI Fotó: Mohai Balázs

Andy Vajna özvegye megszólalt: "ő a legfőbb lelki támaszom"

Macskájával posztolt közös fotót Vajna Tímea közösségi oldalán.

"Ő a legfőbb lelki támaszom" - írja a macskájáról posztolt fotó mellé Vajna Tímea.

Elhunyt férjére, Andy Vajnára is emlékezik: "Negyedév telt el... Soha nem éreztem még ilyen fájdalmat, mert nemcsak a férjemet veszítettem el, hanem a társamat, a lelki támaszomat, az igaz barátomat és a legfontosabb embert az életemben, akire mindig felnéztem. Mindentől és mindenkitől megvédtél és most magamra maradtam."

View this post on Instagram

Negyedév telt el... Soha nem éreztem még ilyen fájdalmat, mert nemcsak a férjemet veszítettem el, hanem a társamat, a lelki támaszomat, az igaz barátomat és a legfontosabb embert az életemben, akire mindig felnéztem. Mindentől és mindenkitől megvédtél és most magamra maradtam. Nagyon tanulságos volt ez az elmúlt 3 hónap (is)...és a java még hátra van, de eddig is rengeteget tanultam emberekről, barátokról, üzleti dolgokról, döntésekről, az emberek pénzhez való viszonyáról... Folytatom, amit felépítettél és remélem, hogy büszke leszel rám. Harcolok Érted, harcolok kettőnkért és tudom, hogy majd fentről segítesz nekem és fogsz adni jeleket. Megpróbálok erős maradni, a megérzéseimre és az eszemre hallgatni... Nagyon hiányzol!

A post shared by Timea Vajna (@timeavajna) on

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×