eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Beintett Bush-nak a popsztár, és nem bánja

Egyáltalán nem bánta meg gesztusát Ricky Martin, aki egy koncertjén feltartotta középső ujját, amikor George Bush amerikai elnökről énekelt.

Az énekes szülőföldjén, Puerto Ricói koncertjén énekelte Asignatura Pendiente című számát, amelynek George Bush-t említő részénél emelte égnek a középső ujját.

Ricky Martin kijelentette: tette a béke melletti állásfoglalás, és független minden kormányzati és politikai érdektől.

"Amióta számít a véleményem a színpadon és azon kívül, mindig elítéltem a háborút, és a háborút hirdetőket" - jelentette ki a popsztár.

Ricky Martin egyike az iraki háború és a jelenlegi amerikai elnök kritikusainak, noha George Bush első beavatási ünnepségének egyik fellépője volt 2001-ben.

Címlapról ajánljuk

Megvan a Balaton idei egyik fő nyertese

Augusztus végén lezárult a balatoni hajózás főszezonja. Nyár végéig a Balatoni Hajózási Zrt. kompjai 1 millió 229 ezer, a személyhajók pedig 791 ezer utast szállítottak. Így idén a Bahart tavalyhoz képest már 2 hónappal korábban, augusztus végére elérte a 2 milliós utasszámot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Ilyet még senki nem csinált a magyar egészségügyben

Ilyet még senki nem csinált a magyar egészségügyben

A Rényi AI a legújabb mesterségesintelligencia-módszerekkel forradalmasítja a betegéletút-elemzést. A HUN-REN Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézet Mesterséges Intelligencia kutatócsoportja a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ munkatársaival együtt egy olyan átfogó egészségügyi életútelemző adatplatformot épít, amely lehetővé teszi a betegségek korai felismerését, egyénre szabott kezelési tervek kialakítását, és támogatja az egészségügyi rendszerek hatékonyabb működését.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×