eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pexels.com

Ez a videó lehet a döntő VV Fanni ügyében - videó

Már három éve húzódik a gyilkossági ügy, a holttest azonban nincs meg, B. László pedig tagad.

A bíróságon levetítették - a Bors pedig nyilvánosságra hozta - azokat a kamerafelvételeket, amelyeken az látszik, hogy a gyilkossággal vádolt B. László autójához cipeli a magatehetetlen Novozánszki Fannit, majd nem sokkal később a holmiját is hozza.

A megölt valóságshow-játékos három éve tűnt el.

A vádirat szerint a 35. éves B. Lászlónak sem állandó lakhelye, sem fix jövedelme nem volt, ezért pénzt akart szerezni a nőtől, akivel 2017. november 20-ra találkozót beszélt meg a nő lakásán.

Ezt követően addig verte Novozánszki Fannit, amíg az el nem terült.

B. László ezután mindent úgy alakított, mintha elutazott volna a nő, akinek testével a Rákos-patakhoz hajtott, itt kötözte össze a lány testét és tette a csomagtartóba - a nő ekkor már halott volt.

Később a Dunába rejtette a holttestet úgy, hogy közben még egy autómegosztó alkalmazáson keresztül még egy utast is felvett.

A nő holtteste azóta sem került elő. B. László azonban visszatért a lány lakásába.

A Fővárosi Főügyészség legkorábban 30 év múlva engedné szabadon B. Lászlót, aki viszont most is azzal védekezik, hogy a megbeszélt találkozóra érkezve Novozánszki Fanni már részeg és öntudatlan volt, és hozzá B. László segítséget is hívott, de ezt nem támasztja alá semmi.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×