eur:
392.24
usd:
366.66
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Újabb részletek a soroksári gyilkosság ügyében

A gyilkosság után a Soroksári Napokon is feltűnt a Kardosné Gyurik Krisztina meggyilkolásával gyanúsított hajléktalan, akinek össze volt karmolva az arca. Ezt állította a Borsnak egy szemtanú.

Szombaton jelentette be a rendőrség, hogy van gyanúsítottja a 2013. szeptember 25-én történt soroksári kocogós gyilkosság ügyében. Az akkor 35 esztendős R. Szilveszter alig egy hónappal azután vonult börtönbe, hogy – a rendőrség gyanúsítása szerint – a főváros XXIII. kerületében megerőszakolt és megölt egy futni induló családanyát. A férfi eddig azért nem került a rendőrség látóterébe, mert betöréses lopás miatt alig egy hónappal az emberölés után börtönbe került.

A Bors úgy tudja, hogy a nagydarab, hosszú hajú, ezért nagy feltűnést keltő férfi napokkal a gyilkosság után megjelenhetett egy helyi rendezvényen, a Soroksári Napokon. Egy szemtanú szerint a látásból ismert hajléktalannak össze volt karmolva az arca, és azt állította, hogy akkor emiatt értesítette is a rendőrséget.

A jelenleg betörésekért, lopásokért jogerős büntetését töltő R. Szilveszter 2020-ig ülne börtönben, de ha különös kegyetlenséggel, aljas indokból elkövetett emberölés miatt is elítélik, szinte biztos, hogy életfogytiglan vár rá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 15:12
×
×
×
×