eur:
393.27
usd:
373.69
bux:
55977.01
2023. szeptember 27. szerda Adalbert
Nyitókép: Pixabay

Elhunyt egy fiatal focikapus, gyilkos kór végzett vele

Meghalt Bánhegyi Zsolt. 19 éves volt. A Szolnoki MÁV FC labdarúgójaként sportolt, ameddig tehette.

„Nyugalomban, békességben, csendben elaludt” - olvasható Bánhegyi Zsolt fotója mellett a rövid, szívszorító mondat a testvér, Bánhegyi Zoltán közösségi oldalán.

A haon.hu már többször írt a 19 éves labdarúgó-kapus szomorú történetéről.

A fiatalembernél, aki profi focista szeretett volna lenni, egy évvel ezelőtt diagnosztizáltak Ewing-szarkómát. A kezelést azonnal elkezdték Budapesten, kemoterápiát kapott. Az első három hónap után pozitív változások álltak be, a daganat és az áttét is zsugorodott, de karácsony előtt ismét rossz híreket kaptak: nőtt a daganat és az áttét is.

A család ezután kért segítséget, mivel szerették volna, ha Zsolt megkapna egy kísérleti fázisban levő készítményt, ami értesüléseik szerint több beteget meggyógyított már.

A fiúért az egész ország összefogott, a kezelésre össze is gyűlt a pénz, ki is tudták fizetni - derült ki egy három nappal ezelőtti bejegyzésből. Mint Zoltán abban a posztjában leírta: azonban Zsolt állapota annyira leromlott, hogy nem adhatták be neki a szert.

Címlapról ajánljuk
Szlávik János: már nem is a koronavírus a legnagyobb probléma, hanem a hosszú Covid
Aréna - nagyinterjú

Szlávik János: már nem is a koronavírus a legnagyobb probléma, hanem a hosszú Covid

Vírusok, baktériumok, paraziták: a Covid aktuális helyzetéről, az Erisről, az őszi kilátásokról beszélt a Dél-Pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője az InfoRádióban. Azt is elmondta, kiknek javasolja újabb védőoltás felvételét, s hogy várhatók-e újabb járványok. Bónusz: miért ne fürödjünk trópusi folyókban?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.27. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×