eur:
393.31
usd:
367.59
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Pixabay

Elhunyt egy fiatal focikapus, gyilkos kór végzett vele

Meghalt Bánhegyi Zsolt. 19 éves volt. A Szolnoki MÁV FC labdarúgójaként sportolt, ameddig tehette.

„Nyugalomban, békességben, csendben elaludt” - olvasható Bánhegyi Zsolt fotója mellett a rövid, szívszorító mondat a testvér, Bánhegyi Zoltán közösségi oldalán.

A haon.hu már többször írt a 19 éves labdarúgó-kapus szomorú történetéről.

A fiatalembernél, aki profi focista szeretett volna lenni, egy évvel ezelőtt diagnosztizáltak Ewing-szarkómát. A kezelést azonnal elkezdték Budapesten, kemoterápiát kapott. Az első három hónap után pozitív változások álltak be, a daganat és az áttét is zsugorodott, de karácsony előtt ismét rossz híreket kaptak: nőtt a daganat és az áttét is.

A család ezután kért segítséget, mivel szerették volna, ha Zsolt megkapna egy kísérleti fázisban levő készítményt, ami értesüléseik szerint több beteget meggyógyított már.

A fiúért az egész ország összefogott, a kezelésre össze is gyűlt a pénz, ki is tudták fizetni - derült ki egy három nappal ezelőtti bejegyzésből. Mint Zoltán abban a posztjában leírta: azonban Zsolt állapota annyira leromlott, hogy nem adhatták be neki a szert.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Portfólióépítés mesterfokon - interaktív, online előadás

Portfólióépítés mesterfokon - interaktív, online előadás

Azok számára, akiknek fontos a pénzügyi stabilitás és hosszú távú megtakarítás, a portfólióépítés egy olyan művészet, amelyet érdemes mesterfokon elsajátítani. A jó portfólió nem csupán egyetlen eszközosztályra korlátozódik, hanem többféle instrumentumot kombinál, hogy maximalizálja a hozamot és minimalizálja a kockázatot. Soron következő online előadásunkon áttekintjük, hogy mire érdemes figyelni a portfólióépítés során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×