eur:
394.06
usd:
364.77
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Harrison Ford amerikai színész a Csillagok háborúja: Skywalker kora című film premierjén a hollywoodi El Captain filmszínházban 2019. december 16-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Monterrosa

Az épp arra járó Harrison Ford tette emlékezetessé a nyugdíjba vonuló tűzoltó búcsúját

Andrew Shaw 31 év szolgálat után az utolsó műszakját adta. Felejthetetlen kézfogással búcsúzott.

Szép ajándékot kapott visszavonulása alkalmából egy londoni tűzoltó: a pont arra járó Harrison Ford köszöntötte.

Andrew Shaw, a Londoni Tűzoltóság (LFB) alkalmazottja éppen befejezte utolsó műszakját, amikor a Star Wars színésze megjelent a tűzoltóállomás előtt – számolt be róla a Sky News.

A 79 éves Indiana Jones-sztár kezet fogott a tűzoltóval, aki 31 évig szolgált, és minden jót kívánt neki nyugdíjba vonulása alkalmából.

Ryan Osburne, a tűzoltóság tisztje a váratlan látogatás után elmondta: a tűzoltóság London központjában helyezkedik el, így előfordul, hogy hírességek haladnak el mellette, most azonban tényleg tökéletes volt az időzítés.

Amikor meglátta, hogy Ford kiszáll a kocsijából, megszólította, hogy elmondja neki, Shaw nyugdíjba vonulását ünneplik.

"Nagy örömet okozott, hogy Andrew-tól az utolsó műszakja után Han Solo közreműködésével tudtunk elbúcsúzni" – mesélte Osburne.

Harrison Ford számos nagy sikerű film sztárja volt, ő alakította az Indiana Jones-filmek főszerepét és ő játszotta Han Solót a Star Wars-filmekben, szerepelt a Szárnyas fejvadászban és Az elnök különgépe valamint a Cowboyok és űrlények című filmben is.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×