INFORÁDIÓ
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende

sas józsef

koronavírus

kórház

Sas József humorista és Lórán Lenke színművész egy jelenetet adnak elő a készülő műsorukból a sajtótájékoztatón, amelyen bemutatták a Mikroszkóp Színpad volt színészeivel alakított Sas-Fészek Kabarét a Fészek Művészklubban.

Hiába óvták, Sas József koronavírussal kórházba került

Infostart

A humorista hosszú ideje az otthonában betegeskedett, de így is elérte őt a járvány.

A Blikk hiába kereste minap – a hosszú ideje betegeskedő – Sas Józsefet a születésnapja kapcsán, mint írják, még az ápolója sem szólt ki az ablakon, ahogy korábban szokása volt, de a felesége autója sem állt a megszokott helyén. Sas közösségi oldalára 69-en küldtek születésnapi jókívánságokat, amire egyetlen reagálás sem érkezett a színművész vagy a családja részéről. A bulvárlap kereste a régi Mikroszkóp színpados kollégáit is, de egyikük sem tud semmit a humoristáról, ahogy eddig, most is szorítanak a gyógyulásáért.

A „kabarékirály” felesége áprilisban a Blikknek bevallotta: még a széltől is óvja a párját, teljesen bezárkóztak, illetve látogatási tilalom van otthon érvényben a koronavírus-veszély miatt. A gyógytornászt és az egyik kezelőorvost le kellett mondani, csak egy ápoló segít, de ő nélkülözhetetlen. A vírusveszély azóta csak nagyobb, így az óvintézkedések maradtak, viszont az aggodalom egyre nő.

A lap ottjártakor kiderült, nem is alaptalanul: mint megtudták,

újra kórházban ápolják a komikust. „Koronavírus miatt van kórházban”

– árulta el az informátoruk. A hírt később felesége is megerősítette: Sas József nagyon beteg és emiatt kórházban van. Részleteket azonban nem árult el.

Thaiföldön lett rosszul

Sas József miután három éve orvosai tanácsára visszavonult a munkától, tavalyelőtt újévkor utazott a feleségével Thaiföldre. 10 nappal a hazaindulásuk előtt kapott kétoldali sztrókot. A művész hónapokat töltött kórházakban és rehabilitációs intézetekben, majd amikor az állapota engedte, hazatérhetett, hogy felesége ápolása mellett kezdje meg a felépülést.

Nyitókép: MTI/Kollányi Péter
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018