eur:
389.39
usd:
361.75
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese beszédet mond a párt kampányzáró rendezvényén Budapesten, a Fővárosi Művelődési Házban 2022. április 1-jén.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A Mi Hazánk is versenyre kell a főpolgármesteri székért

Továbbá minden kerületben indítanának polgármesterjelöltet is – közölte a párt elnökhelyettese.

Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese az ATV stúdiójában jelentette be, hogy pártja mindenképpen szeretne főpolgármester-jelöltet állítani, továbbá minden kerületben indítanának polgármesterjelöltet is Budapesten. Az ezzel kapcsolatos szervezeti felkészülés pedig már el is indult, a párt az önkormányzati választásra is nagyon tudatosan készül – szögezte le.

„Az is egy minimum elvárás a magunk részéről, hogy minden megyei jogú városban elinduljunk, polgármesterjelöltünk is legyen illetve az összes vármegyében is állítsunk listát" – fogalmazott Dúró Dóra, arra is kitérve, hogy a főpolgármester-jelölt személyét néhány héten belül nyilvánosságra hozzák, addig azonban semmilyen információt nem osztanak meg az illetőről.

Dúró Dóra arról is beszélt a műsorban, hogy a Fidesz népszerűségének állandósága az ellenzék kritikája is; viszont az, hogy a Mi Hazánk Mozgalom erősödni tudott, és jelenleg nagyságrendileg közel kétszer akkora a támogatottsága, mint egy évvel ezelőtt, az mindenképpen elismerés – mondta.

„Ennek ellenére sokan nem is tudják, hogy létezik a párt, ami azt is mutatja, hogy nagyon lassan változnak meg a dolgok a politikában, másrészt hogy még mindig van növekedő potenciál a pártban" – fogalmazott az elnökhelyettes.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×