eur:
394.29
usd:
370.22
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Lázár János/Facebook

Titokban ellátogatott Lázár János Karácsony Gergelyhez

A miniszter szerint ő nem Budapest-ellenes, csak épp vidékpárti.

Interjút adott a csütörtökön megjelenő Mandinernek Lázár János építési és közlekedési miniszter, megjelenés előtt azonban a Mandiner portáljáról már kiderültek részletek.

Az interjúban a tárcavezető elmondta, tavaly novemberben a sajtó kizárásával ellátogatott Karácsony Gergely főpolgármesterhez, és nyomatékosította neki, hogy "ha van értelmes kezdeményezés", lehet rá számítani.

Budapest, 2023. március 20.
Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter (j) és Karácsony Gergely főpolgármester az M3-as metróvonal újabb két állomásának az átadóünnepségén a felújított Arany János utcai állomásán 2023. március 20-án. Átadták a budapesti 3-as metró megújult Arany János utcai és Nyugati pályaudvari állomását; a felújítás költségeinek hozzávetőleg kétharmada uniós, egyharmada pedig hazai forrás. 
MTI/Mónus Márton
Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter (j) és Karácsony Gergely főpolgármester az M3-as metróvonal újabb két állomásának az átadóünnepségén a felújított Arany János utcai állomásán 2023. március 20-án. Átadták a budapesti 3-as metró megújult Arany János utcai és Nyugati pályaudvari állomását; a felújítás költségeinek hozzávetőleg kétharmada uniós, egyharmada pedig hazai forrás. MTI/Mónus Márton

"Áttekintettük a város és a kormány ügyeit, továbbá azokat az ígéreteket, amelyeket korábban Vitézy Dávid államtitkár vagy minisztertársaim tettek az uniós források felhasználása kapcsán. Ezeket természetesen be fogom tartani" - fogalmazott

Hogy miért tartották titokban a találkozót, arról azt mondta, nem akartak "show-műsort".

A főváros "sarának" tartja, hogy nincs befejezve a Biodóm, de egyeztettek a Lánchíd ügyében is.

A jövőben egy munkacsoport folytatja a kettejük közti munkát, 2-3 havonta találkoznak.

A Vitézy Dávid által vizionált Duna-alagútból azonban - mint jelezte - nem lesz semmi, mivel "másnak az a problémája az országban, hogy miként jusson el a lakhelyétől harminc kilométerre lévő kórházba, iskolába vagy járási központba".

Nem Budapest-ellenesnek, hanem vidékpártinak tartja magát.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×