eur:
393.8
usd:
369.06
bux:
65831.85
2024. április 23. kedd Béla
Közúti ellenőrzésre figyelmeztető tábla a budapesti Nagykőrösi úton telepített Véda közúti intelligens kamerának nevezett új fix traffipaxok közelében 2016. április 4-én. Az új kamerák, amelyek április 5-én reggeltől fognak működni, sebességmérés mellett - a többi között - forgalomszámlálásra és többféle szabályszegés felismerésére, dokumentálására is alkalmasak. A rendszer 160 mobil sebességmérőt, valamint az ország egész területén 365 fixtelepítésű komplex közlekedésellenőrző pontot (KKEP) foglal magában, 134 útszakaszon.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Autósok, figyelem: itt a térkép az új rendőrségi traffipaxokról

Közel száz darab traffiboxot telepítenek országszerte, és ezeket az új sebességmérőket most térképre is rakták.

Az új, kihelyezett, fix traffipaxdobozokat vet be itthon a rendőrség. Most az új eszközöket térképre is rakták, csak egy kicsit kell távolítani a térképet és máris látható, hol vannak az új traffipaxok – írja a vezess.hu.

A fémkalitkákba lehet belehelyezni a sebességmérő készülékeket, hogy tetten érjék a gyorshajtókat. A rendőrség bevallása szerint nem mindig van készülék a dobozokban, cserélgetik őket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Egy 470 milliárd eurós forrástervet jelentett be Ursula von der Leyen

Egy 470 milliárd eurós forrástervet jelentett be Ursula von der Leyen

Az Európai Unió ellenálló képességét a Covid-19 világjárvány és az ukrajnai háború átvészelésében, és a gazdasági válság megelőzését olyan stratégiai politikáknak köszönhetjük, mint a SURE, a NextGenerationEU és a REPowerEU. E sikerek ellenére a válságok és más globális tendenciák hatással voltak Európa versenyképességére, amelyet most egy reformcsomaggal kell orvosolni – mondta el az Európai Parlamentben kedden tartott beszédében Ursula von der Leyen bizottsági elnök az Európai Tanács 2024. április 17-18-i rendkívüli ülésének következtetéseiről beszélve.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×