eur:
393.83
usd:
365.36
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Mentőautó érkezik a Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórházba. A felvétel 2011. március 1-jén készült.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Újabb kórházban járt Orbán Viktor - videó

A Szent Imrében ellenőrzött nagypénteken a miniszterelnök.

Orbán Viktor már a péntek reggeli rádióinterjúban bejelentette, hogy folytatja a kórházlátogatásokat, amit nem is jelent be előre. Mint kiderült, ezúttal a budapesti Szent Imre Kórházban tartott ellenőrzést a miniszterelnök. A látogatásról ezúttal is videót tett közzé a közösségi oldalán.

A kormányfőnek Bedros J. Róbert főigazgató számolt be az intézmény járványügyi felkészültségéről, az eszközgazdálkodásról és a személyi feltételekről. Közösen megtekintették a koronavírusos betegek ellátására fenntartott kórtermeket. A miniszterelnök a kórházban egy elsőéves orvostanhallgatóval és két mentőtiszthallgatóval is találkozott, mindhárman önkéntes segítőként tevékenykednek.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×