eur:
395.27
usd:
365.64
bux:
65385.89
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Hableány
Nyitókép: Forrás: Wikipédia

Hajóbaleset: a halálba vitte szüleit a hálás koreai anya

Unoka, anya és két nagyszülő is a Hableány fedélzetén volt. Szörnyű tragédiák soráról ír a koreai sajtó.

A Dunán szerda este balesetet szenvedő hajó utasa volt egy koreai család. A Chosun című lap értresülései szerint az utasok között volt egy 30 éves nő, aki hálából fizette be az útra a szüleit, amiért rendszeresen vigyáztak a hatéves gyermekére. A budapesti utazást szervezői iroda szerint a Hableány fedélzetén volt az unoka, az anyuka és a két nagyszülő is.

Az apa, aki munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudott a családdal tartani, minél előbb Budapestre akar utazni, vélheten pénteken érkezik majd más áldozatok hozzátartozóival együtt.

Utazott a hajón két középkorú testvér is, az egyikük túlélte a balesetet, a másikuk viszont eltűnt. Egy másik család négy tagját is keresik még a Dunában. Két nyugdíjas minisztréiumi alkalmazott és a felesége is a turistacsoport tagja volt, közülük az egyik férfi is a túlélők között van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Tapolca mellett egy hatalmas, 60 MW beépített kapacitású, naperőmű épül, amelyet idén a második negyedévben helyeznek kereskedelmi üzembe, a beruházás 49-51 millió dollárba kerül – szúrta ki a Portfolio az amerikai értékpapírfelügyelethez (SEC) érkezett beadványban. A naperőművek magyarországi terjedéséről, a zöld áram termelési és elosztási kérdésekről is szó lesz a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján, további részletek itt érhetők el.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×