eur:
392.16
usd:
366.56
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Alsónadrág - kifejezetten balkezeseknek

Létezik balkezesek számára gyártott videokamera, olló, pénztárca és ceruzahegyező, és most megérkezett a nekik szánt alsónadrág is. A gyártó szerint ezzel három másodpercet nyerhetnek a férfiak, ha sürgős dolguk akad.

Balkezesek számára dobta piacra új fehérneműit a Hom: a gyártó szerint az alsónadrágokban az a jó, hogy akár három másodpercet is nyerhetnek vele a férfiak, ami olykor-olykor rendkívül fontos lehet.

"Ez egy jelentős lépés a balkezesek egyenrangúsága felé. Nem látjuk be, miért kellene egy véletlennek meghatároznia, milyen alsónadrágot hordjanak a férfiak életük hátralevő részében" - magyarázta a brit Debenhams ruházati üzletlánc munkatársa, Rob Faucherand.

Míg a legtöbb boxeralsó függőlegesen, középen nyílik, a más típusú alsóneműket rendszerint a jobbkezesek használják könnyebben. Az elsősorban a bal kezüket használók főleg akkor kerülnek nehéz helyzetbe, amikor a piszoár elé állnak, hogy elvégezzék a dolgukat.

A Hom balkezeseknek szánt kollekciójába tartozó alsónadrágokon vízszintesen helyezték el a nyílást. "Ez kis változtatásnak tűnhet, de valójában olyan áttörés, amelyre sokan vártak" - méltatta a tervezőket a Debenhams munkatársa.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×