eur:
389.05
usd:
362.22
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály

Óvatosan az utakon: ma is lehet ónos eső

Észak-Magyarországon, valamint Észak- és Dél-Alföldön ónos eső és jegesedés várható hétfőre az Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint. Az előrejelzés alapján az Észak-Alföldön egy nap alatt öt centiméternél is több hó eshet, az ország több részén helyenként sűrű köd várható.

Hétfő reggelig nyugat felől átmenetileg felszakadozik, majd ismét megnövekszik a felhőzet. Éjszaka még főként keleten várható ónos eső, eső, főként a hegyekben hó, hétfőn késő délutántól nyugaton, északon valószínű kisebb eső, néhol ónos eső, hó - olvasható a meteorológiai szolgálat internetes oldalán.

Az előrejelzés szerint sokfelé párás lesz a levegő, éjszaka többfelé képződik köd, ami helyenként tartósan megmarad. Éjszaka többnyire mérsékelt lesz a légmozgás, majd napközben helyenként megélénkül a déli szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1, -6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1, +4 fok között várható.

Címlapról ajánljuk

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországból érkeztek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül megjött az európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi számok is. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. A magyar tőzsdén a Richter volt a legjobban teljesítő nagypapír, emellett pedig kitartott a tegnapi széleskörű optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexek ezúttal is határozott pluszban álltak meg, míg Amerikában óvatos emelkedést láthattunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×