eur:
386.04
usd:
354.92
bux:
69070.51
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes
Nyitókép: police.hu

Lelőttek egy férfit Komádiban

Egy férfi fegyverrel vetett véget egy másik életének péntek kora este Komádiban, miután vitába keveredtek - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Azt írta, egy 56 éves férfi vitatkozott össze az utóbb életét vesztő 64 éves sértettel.

A konfliktus addig fajult, hogy a fiatalabb férfi elővette a nála lévő maroklőfegyvert és rálőtt haragosára, majd értesítette a rendőrséget és a mentőket. A sértett a gyors orvosi segítség ellenére a helyszínen életét vesztette - ismertette a rendőrség.

A rendőrök az elkövetőt a helyszínen elfogták, gyanúsítotti kihallgatását követően pedig bűnügyi őrizetbe vették. Emberölés bűntett miatt indult eljárás vele szemben - tették hozzá.

Címlapról ajánljuk
Biztonságpolitikai szakértő: nonszensz, ahogyan Robert Ficó testőrsége reagált

Biztonságpolitikai szakértő: nonszensz, ahogyan Robert Ficó testőrsége reagált

Milyen általánosnak mondható következtetéseket lehet levonni a szerdai szlovákiai merényletből? Valóban történhetett mulasztás a védett személy biztosítása terén? Horváth József biztonságpolitikai szakértőt, nyugállományú vezérőrnagyot, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadóját kérdeztük.

Szakértő: a kampány megkönnyíti a magányos merénylők dolgát

Bár az utóbbi években nem történt politikai merénylet Európában, a magányos elkövetőket nehéz leleplezni. A mostani összeurópai kampány idején azonban a szokásosnál is nagyobb a biztonsági kockázat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×