eur:
380.81
usd:
353.8
bux:
58669.83
2023. december 9. szombat Natália
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója előadást tart a Szent István Intézet A következő ezer évért című konferenciáján a Pasaréti Közösségi Házban 2021. szeptember 14-én.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Így készül a Fidesz a választási hajrára

A Fidesz aktivistái telefonon és személyesen is biztatni fogják a választókat, hogy "a béke és a biztonság megőrzése érdekében" menjenek el április 3-án szavazni és voksoljanak a Fideszre - közölte a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója.

Hollik István kiemelte: az elmúlt hetekben járták az országot, és több mint kétszáz helyszínen 40 ezer emberrel tudtak találkozni.

Hozzátette: látták és hallották, hogy "a magyar emberek számára most az a legfontosabb", hogy Magyarország kimaradjon a háborúból.

A kommunikációs igazgató szerint a választás tétje: háború vagy béke, fejlődés vagy rombolás, "előre megyünk vagy hátra".

Ezért szombattól képviselőjelöltjeikkel és több mint 10 ezer aktivistával telefonon és személyesen keresik fel az embereket, arra kérve őket, hogy az ország békéjének és biztonságának megőrzése érdekében menjenek el április 3-án szavazni és válasszák a Fidesz-KDNP-t - mondta Hollik István.

Úgy fogalmazott: nem engedhetik meg, hogy Gyurcsány Ferencék "belerángassák az országot ebbe a háborúba", és ezzel veszélyeztessék azokat a közös eredményeket, amelyeket az elmúlt években elértek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×