eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Izmir, Turkey - June 11, 2012: Close up to Google  website through a magnifying glass on the laptop. Google is the most popular search engine in the world.
Nyitókép: brightstars/Getty Images

Megszűnik a Google egyik kedvelt szolgáltatása

A Hangouts felhasználóit automatikusan átirányítják a Google Chat felületére.

Miután a Google februárban leállította a Workspace felhasználók számára elérhető Hangouts szolgáltatást, a Google most megkezdte a Hangouts ingyenes verzióját használók Google Chatre való átállását is. Azok, akik még mindig a Hangouts mobilalkalmazást használják, látni fogják a Chatre való áttérésre vonatkozó felszólítást – írja a The Verge értesülése alapján a vg.hu.

Akik a Hangouts funkciót a Gmailben használják a weben, a Google júliusig nem szólítja fel a felhasználókat a Chatre való átállásra. A Hangouts az asztali webhelyen novemberig elérhető marad, és a Google legalább egy hónappal előre figyelmezteti a felhasználókat, mielőtt a Hangouts webhelyét a Chatre irányítaná.

A vállalat először 2018-ban utalt arra, hogy tervezi a felhasználók Hangoutsról Chatre való átállását, és 2020-ban minden felhasználó számára ingyenessé tette a funkciót. Ha még a Hangouts szolgáltatást használja, a Google automatikusan áthelyezi a meglévő beszélgetéseit a Chatbe. A vállalat ezenkívül arra is lehetőséget ad, hogy a Takeout szolgáltatás segítségével letöltse a Hangouts-adatainak egy másolatát.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×