eur:
393.85
usd:
367.97
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
LONDON, ENGLAND - JULY 11: Novak Djokovic of Serbia celebrates winning match point during his mens Singles Final match against Matteo Berrettini of Italy on Day Thirteen of The Championships - Wimbledon 2021 at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 11, 2021 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images)
Nyitókép: Julian Finney/Getty Images

Egy nagy név ott lesz Tokióban a teniszezők közül, az egyik legnagyobb

Videó arról, ahogy egy hatodik születésnapját ünneplő japán kisfiúnak elmondja. Előtte sokan lemondták a szereplést.

Novak Djokovics bejelentette, hogy ott lesz a tokiói olimpián.

"Lefoglaltam a repülőjegyemet Tokióba, és büszke vagyok, hogy csatlakozhatom a szerb csapathoz az olimpiai játékokon" – írta Twitter oldalán a világelső teniszező, aki vasárnapi, wimbledoni sikere, 20. Grand Slam-győzelme után még nem nyilatkozott tokiói szerepléséről.

"Számomra mindig különleges örömöt és motivációt jelent Szerbiáért játszani, és mindent megteszek, hogy mindannyiunkat boldoggá tegyem" – fogalmazott Djokovics.

A 34 éves sztár célja, hogy egy éven belül megnyerje a négy Grand Slam-tornát és megszerezze az olimpiai aranyérmet – ez eddig csak a német Steffi Grafnak sikerült 1988-ban. Djokovics idén győzött az Australian Openen, a Roland Garroson és Wimbledonban, így még a US Openen kell diadalmaskodnia.

Korábban a férfiaknál Roger Federer, Rafael Nadal, Dominic Thiem, Stan Wawrinka és Nick Kyrgios jelezte, hogy nem utazik el Japánba. A nőknél többek között Serena Williams, Simona Halep, a magyar származású brit Johanna Konta és Bianca Andreescu nem indul.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×