eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Danny Makkelie holland játékvezető sárga lapot mutat fel az angol Harry Maguire-nek a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében játszott Anglia-Dánia mérkőzésen a londoni Wembley stadionban 2021. július 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/AFP Pool/Justin Tallis

Eltört Harry Maguire apjának bordája a Wembley-ben

Az angol labdarúgó-válogatott hátvédjének az apja is szenvedő alanya volt az Európa-bajnoki döntő előtti tülekedésnek.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, jegy nélküli szurkolók rontottak be a Wembley Stadionba vasárnap, az Anglia-Olaszország Eb-döntő előtt. Az aréna környékén és a létesítményben is kaotikus jelenetek játszódtak le: a biztonságiak nem tudták megfékezni a kordont és ajtót is áttörő drukkereket, akiket viszont több, jeggyel rendelkező angol próbált megrendszabályozni. Több vétlen szurkoló is megsérült a tumultusban – köztük Harry Maguire apja is.

„Az édesapám is a tülekedésbe került. Örülök, hogy a gyerekeim nem mentek a meccsre. Ijesztő volt – azt mondta, hogy megrémült, és nem akarom, hogy bárki ezt élje át egy futballmeccsen” – mondta a hátvéd a The Sunnak.

A válogatott játékos hozzátette, hogy apjának eltört a bordája, nehezebben lélegzett.

„Remélem, hogy tanulunk ebből, és nem fordul elő hasonló újra. Apa mindig támogatni fog és jön majd a meccseimre, de most egy kicsit óvatosabb lesz. Mindannyiunknak óvatosabbnak kell lennünk és tanulni ebből” – tette hozzá.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Ez lehet az ügy, ami mindent boríthat Amerikában: Joe Biden kezében az ütőkártya?

Ez lehet az ügy, ami mindent boríthat Amerikában: Joe Biden kezében az ütőkártya?

Az abortuszhoz való jog évtizedek óta az egyik legtöbb érzelmet és vitát kiváltó téma az amerikai politikában. A konzervatív aktivisták és politikusok ’70-es évek óta zajló abortuszellenes erőfeszítései a Legfelsőbb Bíróság 2022-es döntésében csúcsosodtak ki, amikor a testület lényegében visszadobta az államoknak az abortusz szabályozását. Azóta viszont a terhességmegszakításhoz való jog biztosítása a demokraták egyik nyerő ügye lett: több győzelmet is köszönhetnek a republikánus vezetésű államok tervezett vagy már érvényben lévő szigorításainak. Joe Bidenék pedig abban bíznak, hogy ősszel az abortuszjog körüli vita ismét a Fehér Házba repítheti őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×