eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Kylian Mbappe, a Paris Saint-Germain játékosa, miután berúgta csapata első gólját a Club Brugge ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az A csoport utolsó, hatodik fordulójában a párizsi Parc des Princes Stadionban 2021. december 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Ian Langsdon

Kylian Mbappé eltökélt, de Emmanuel Macron segítségére lehet szüksége

A játékos még a paris Saint-Germainnál játszik, ám lehetséges, hogy hosszas huzavona után idén a Real Madridhoz szerződik. Csakhogy ezzel egy másik nagy álmát húzná keresztbe.

A Real Madrid és Kylian Mbappé közös jövője idén nyártól szinte biztosra vehető, és úgy néz ki, a két fél között sokkal komolyabbak a tárgyalások, mint valaha. Az átigazolásokkal foglalkozó olasz sportújságíró, Fabrizio Romano szerint a felek már a sztárjátékos fizetéséről is megállapodtak - írja a Híradó.hu.

Ám, mint írják, úgy tűnik, hogy a játékos és a leendő klubja között már az átigazolás előtt nézeteltérés támadt. Mbappé ugyanis korábban nyilvánvalóvá tette, hogy szeretne részt venni a párizsi olimpián,

azonban a Real Madrid nem engedi játékosait a tornára, így a 25 éves sztár szereplése is kérdésessé válik.

A spanyol királyi gárdában pillanatnyilag három francia játékos játszik, és úgy tűnik, Eduardo Camavinga, Aurélien Tchouaméni és Ferland Mendy nem lesz ott a hazájában rendezett olimpián, a francia olimpiai csapat szövetségi kapitánya, Thierry Henry dolgát pedig az is nehezíti, hogy az olimpiai keretbe 23 éven aluli játékosok kerülhetnek, kiegészülve három "túlkoros" labdarúgóval.

Az olimpián a labdarúgás nem tartozik a FIFA alá, így a klubok maguk dönthetik el, engedik-e játékosaikat rész venni a tornán. Ezzel a francia elnök, Emmanuel Macron is tisztában van, spanyol sajtóértesülések szerint ugyanis kész tárgyalni a Real Madrid elnökével, Florentino Pérezzel, hogy Mbappé részt vehessen az olimpián.

Ha a találkozóra sor kerül, a francia játékos érkezése gyakorlatilag még a nyári átigazolási időszak előtt biztossá válik.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×