eur:
393.5
usd:
367.87
bux:
66256.13
2024. április 24. szerda György
Rafael Nadal spanyol (b) és Roger Federer svájci teniszező, az európai csapat tagjai az ez évi Laver-kupa genfi beharangozásán 2019. szeptember 18-án. A kupáért a hat legjobb európai játékos küzd a világ többi részének hat legjobbjával, az eseményt szeptember 20. és 22. között rendezik a svájci városban.
Nyitókép: MTI/EPA/KEYSTONE/Martial Trezzini

Kiderült, ki ellen búcsúzik a tenisztől Roger Federer

Pénteki párospartnerének kilétére már korábban fény derült.

Eldőlt, hogy Roger Federer Rafael Nadal párospartnereként búcsúzik a profi tenisztől a péntektől vasárnapig tartó Laver Kupán.

A húszszoros Grand Slam-tornagyőztes svájci játékos - aki múlt csütörtökön jelentette be visszavonulását - szerdán elmondta, szeretne a 22-szeres GS-bajnok riválisa oldalán elbúcsúzni az élsporttól, az európai csapatot vezető Björn Borg pedig eleget tett Federer kérésének, és együtt jelölte őket a péntek esti találkozóra.

A svájci-spanyol kettős az egyaránt amerikai Jack Sockkal és Frances Tiafoe-val csap majd össze, míg az egyeseket a norvég Casper Ruud és Sock, a görög Sztefanosz Cicipasz és az argentin Diego Schwartzman, valamint a korábbi világelső brit Andy Murray és az ausztrál Alex de Minaur vívja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×