eur:
393.48
usd:
368.78
bux:
65881.47
2024. április 23. kedd Béla
A svájci Roger Federer a szerb Novak Djokovic ellen játszik az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének elődöntőjében Melbourne-ben 2020. január 30-án.
Nyitókép: MTI/EPA/AAP/Scott Barbour

Lesújtó Federer-hír a rajongóknak, de van egy felemelő fejlemény is

Pénteken láthatjuk legközelebb és utoljára teniszezni a sportág legendáját.

Aligha játszik egyesben meccset a 41 éves svájci teniszlegenda Roger Federer, térdműtéte után ugyanis nincs olyan állapotban, hogy vállalja ezt, helyette egy Rafael Nadal oldalán vívott párosmeccs lehet élete utolsó pályára lépése a londoni Laver Kupán.

Mint a sportolók friss nyilatkozatain alapuló Sportstar-cikkből kiderül, a 20 Grand Slamet megnyerő Roger Federer azt nyilatkozta,

"talán párosban játszhatok Rafával, ez abszolút álom lenne".

Roger Federer egyébként bevallása szerint megkönnyebbült a visszavonulás bejelentése után, egyben boldog is a mögötte álló karrierre visszanézve.

Nem távolodna el attól a sportágtól visszavonulása után sem, amelytől mindent megkapott.

A Marca című spanyol lap is úgy fordította Roger Federer nyilatkozatát, hogy a Nadal oldalán vívott párosmeccs lesz az utolsó Federer karrierjében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Nehezen érhettek el hozzánk a távoli befektetők: ez most alapjaiban megváltozhat

Nehezen érhettek el hozzánk a távoli befektetők: ez most alapjaiban megváltozhat

Április közepétől vásárolhatók meg annak a tőzsdén kereskedett befektetési alapnak (Exchange Traded Fund, ETF) a befektetési jegyei, amely a kelet-közép-európai régió hét országának legnagyobb forgalmú és kapitalizációjú részvényei közül maximum huszonötöt tartalmazhat. Az alapot kibocsátó OTP Alapkezelő szándékai szerint a termékkel azok a befektetők is hozzáférhetnek régiónk vállalati topligájához, akiknek nincs piaci ismerete ebben a térségben. Az OTP CETOP ETF érdekessége, hogy három partner, az OTP Alapkezelő, az OTP Global Markets, illetve a Budapesti Értéktőzsde közös projektjeként jött létre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×