eur:
394.78
usd:
370.89
bux:
65150.27
2024. április 19. péntek Emma
A svájci Roger Federer a szerb Novak Djokovic ellen játszik az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének elődöntőjében Melbourne-ben 2020. január 30-án.
Nyitókép: MTI/EPA/AAP/Scott Barbour

Lesújtó Federer-hír a rajongóknak, de van egy felemelő fejlemény is

Pénteken láthatjuk legközelebb és utoljára teniszezni a sportág legendáját.

Aligha játszik egyesben meccset a 41 éves svájci teniszlegenda Roger Federer, térdműtéte után ugyanis nincs olyan állapotban, hogy vállalja ezt, helyette egy Rafael Nadal oldalán vívott párosmeccs lehet élete utolsó pályára lépése a londoni Laver Kupán.

Mint a sportolók friss nyilatkozatain alapuló Sportstar-cikkből kiderül, a 20 Grand Slamet megnyerő Roger Federer azt nyilatkozta,

"talán párosban játszhatok Rafával, ez abszolút álom lenne".

Roger Federer egyébként bevallása szerint megkönnyebbült a visszavonulás bejelentése után, egyben boldog is a mögötte álló karrierre visszanézve.

Nem távolodna el attól a sportágtól visszavonulása után sem, amelytől mindent megkapott.

A Marca című spanyol lap is úgy fordította Roger Federer nyilatkozatát, hogy a Nadal oldalán vívott párosmeccs lesz az utolsó Federer karrierjében.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×