eur:
393.65
usd:
368.22
bux:
66311.17
2024. április 24. szerda György
Kapás Boglárka és Virth Balázs
Nyitókép: forrás: Facebook

Kapás Boglárka elmondta a véleményét Milák Kristóf döntéséről

Négy új csapattársat is kapott maga mellé a világ- és Európa-bajnok Kapás Boglárka, köztük az olimpiai bajnok Milák Kristófot. A Rióban bronzérmes, Tokióban negyedik helyezett versenyző hangsúlyozta, hogy mindannyian jól kijönnek egymással.

Pályafutása leghosszabb szünete, két hónap pihenés után most kezdte újra az edzéseket Kapás Boglárka. Mint fogalmazott, évről évre nehezebb újra belevágni a felkészülésbe, és most is jó néhány hét lesz, mire visszarázódik a munkába. A tervek szerint novemberben versenyez először az ISL-sorozatban, és rajthoz áll a rövid pályás világbajnokságon is.

Az igazi újdonságot viszont az jelenti, hogy edzője, Virth Balázs csoportja jelentősen kibővült az utóbbi hetekben, csatlakozott Veres Laura, Márton Richárd, Milák Kristóf és Zombory Gábor is, így öt válogatott úszó dolgozik mostantól együtt.

"Nagyon örültem neki, amikor Balázs hívott, és egyesével közölte a neveket, kik jönnek. Minden név után nagyon boldog voltam, mert én már régóta vágytam arra, hogy legyen legalább egy csapattársam, de minél több, annál jobb. Az úszásnál mégiscsak jobb az, ha vannak az ember mellett, mert eléggé monoton sportág önmagában, és egy kicsit fel tudja dobni a mindennapokat, ha úsznak és küzdenek az ember mellett mások is" – mondta a világbajnok úszónő, aki már nagyon várja, hogy egy csapatként eddzenek, edzőtáborozzanak vagy versenyezzenek.

Ugyanakkor úgy véli, sok mindent nem fog változtatni az új felállás, a kiemelt médiafigyelem Milák Kristófra és Virth Balázra fog irányulni, mert mindenki kíváncsi arra, hogy mi alakul ki a kettejük munkakapcsolatából.

"Ha már mindenképpen el akart jönni Kristóf Selmeci Attilától, akkor Balázs elég jó megoldás,

és majd meglátjuk, hogy milyen lesz a közös munka" – tette hozzá Kapás Boglárka.

A teljes interjú csütörtök este fél nyolc után az InfoRádió Vegyesúszás című műsorában hallható.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×