eur:
394.31
usd:
369.91
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Szalai Ádám a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzésen a müncheni Allianz Arénában 2021. június 23-án. Németország-Magyarország 2-2.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Játékosreakciók a magyar-andorrai után - "Ez szörnyű volt"

Nem akart nagyon őszinte lenni a nyilatkozatoknál Szalai Ádám, Szoboszlai Dominik pedig "visszatérést" ígér a szurkolóknak.

A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte Andorrát szerda este vb-selejtezőn.

A csapatkapitány Szalai Ádám az M4 Sportnak a mérkőzés után "nem akart nagyon őszinte lenni", ezért csak annyit mondott, játékuk "egyszerűen szörnyű volt".

Megköszönte a szurkolóknak, hogy kilátogattak a meccsre, és valójában az egyetlen öröm a három pont megszerzése.

Szalai Ádám nem edzhetett együtt a válogatott társakkal az elmúlt 5 napban koronavírus-gyanú miatt, így lépett pályára.

Botka Endre megérezte, hogy gólt szerez, de nem tudja megmondani, 2-0 után miért alakult így a mérkőzés.

"Az első félidőben teljesen uraltuk a meccset és nem éreztem, hogy veszélyesek tudnának lenni. A második félidőben mintha megzavarodtunk volna az egy-két eladott labdától, kapkodóvá váltunk."

Szerinte ki lehet jutni a vb-re, innentől viszont az összes meccset nyerni kell - például Lengyelországban és Angliában is.

Schön Szabolcs szerint a csapat az első gól után azt hitte, megvan a meccs. De most már pozitívan áll a folytatáshoz, és még ő is bízik a második hely megszerzésében, amelyre jelenleg már Lengyelország mellett Albánia is esélyesebb Magyarországnál.

Szoboszlai Dominik azt mondta, az elmúlt 2-3 meccsen nem az igazi Szoboszlai Dominikot látták, türelmet kért a szurkolóktól, amíg 8 hónap kihagyás után újra a régi lesz.

"Vissza fogok térni" - ígérte. "Innen már csak felfelé van."

A szurkolóknak megköszönte a folyamatos buzdítást.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×