eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Nicolas Otamendi, a Manchester City (b) és Joelinton, a Newcastle United játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában játszott Manchester City-Newcastle United mérkőzésen a manchesteri Etihad Stadionban 2020. július 8-án. A Manchester City 5-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Michael Regan

Anglia bezár, de a Premier League nem

Boris Johnson brit miniszterelnök egész Angliára zárlatot rendelt el az új koronavírus-mutáns gyors terjedésének megfékezéséért, de a profi sportok nem állnak le.

A rendelet értelmében csak különleges okkal hagyhatják el otthonukat az emberek, gyakorlatilag mindenkit otthonába zárnak, akit csak lehet. Joggal merült fel a sportrajongókban, hogy ez hatással lesz majd a szezonra is, de mint kiderült, az élsportolók ugyanúgy járhatnak edzésre és részt vehetnek a mérkőzéseken is – írja a 24.hu.

Az elmúlt Premier League-fordulókban kísérleteztek a nézők visszaengedésével, de idővel mindenhol újra be kellett zárni a stadionokat a nézők elől a növekvő fertőzésszámok miatt. Sok szurkoló a bajnokság szüneteltetését is javasolta, hogy a futballisták ne fertőződjenek meg.

A BBC arról ír, hogy zárt kapuk mögött folytatódhat a profi sport Angliában. Az embereknek napi egy szabad levegőn végzett testmozgást engedélyeznek a régióban, de

az olyan létesítmények, mint a teniszpályák, az edzőtermek vagy a golfpályák, zárva tartanak, akkor is, ha a szabadban végezhetik tevékenységüket az ott sportolók

(Skóciában a golfot szigorú szabályok mellett engedik). Egyedül a mozgáskorlátozottak sportolhatnak zárt térben. Amatőrök csapatsportot sem űzhetnek.

A portál felhívja a figyelmet arra, hogy a szezonban négy Premier League-meccset halasztottak el a koronavírus miatt.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

A magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai szerint a rossz kezdés volt az Egyiptom elleni vereség oka, de arra lehet építeni, hogy nyolcgólos hátrányból is felállt a csapat.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 27. 18:16
×
×
×
×