INFORÁDIÓ 
2020. május 28. csütörtök
Csanád, Emil

szujó zoltán

autósport

itm

Budapest, 2014. szeptember 22. Szujó Zoltán, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap sport főszerkesztője.  MTVA Fotó: Zih Zsolt

Szujó Zoltán felel a magyar autó- és motosport fejlesztési stratégiájáért

Infostart / MTI

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kérte, hogy legyen egy ilyen csapatnak a tagja.

Szujó Zoltán szerda reggel az M4 Sportnak elmondta: az innovációért és technológiáért felelős miniszter, Palkovics László felkérésére annak a csapatnak lett a tagja, amely megalkotja a magyarországi autó- és motorsport fejlesztési stratégiáját, és ahhoz, hogy ez a stratégia megvalósuljon, valamint jó irányba menjen, összefogásra van szükség.

Közölte: nagyon sok szereplője van ennek a területnek, a létesítmények képviselőitől kezdve a versenyzőkön át a szövetségekig. Ezért arra a következtetésre jutott, hogy nem lenne hiteles, ha összefogásra szólítana fel, vagy arra kérné a szereplőket, miközben az ő szakmai életében is vannak elvarratlan szálak, kibeszéletlen konfliktusok.

"Volt időszak, amikor nem voltam alkalmas egy ilyen párbeszédre, úgyhogy most szeretném megragadni az alkalmat, hogyha bárkit megbántottam itt az M4 Sportnál, a közmédiánál, amelyet ugye Székely Dávid csatornaigazgató vezet, akkor azért most elnézést kérek ennek a jegyében" - nyilatkozta, utalva arra, hogy korábban egy közvetítési nehézség után állt fel a közmédiánál. Hozzátette: van egy ügy, ami személy szerint számára is nagyon fontos, és nem szeretné, ha ő bármiféle akadálya lenne annak, hogy az eljusson a nyilvánossághoz.

Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018