eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Szerhij Rebrov, a Ferencváros ukrán vezetőedzője a labdarúgó Európa-liga csoportkörében a bolgár Ludogorec ellen játszott mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2019. október 3-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A tavaszi játékoskeretről is beszélt Rebrov

A Ferencváros vezetőedzője a DVTK idegenbeli legyőzése után szót ejtett arról is, hogy kikkel képzeli el a folytatást.

A bajnoki címvédő férfi csapat vasárnap 1-0-ra nyert a DVTK vendégeként, így sikerrel zárta a 30. bajnoki cím és az Európa Liga-szereplés miatt (is) emlékezetes 2019-es esztendőt. Az idényzáró meccs után a vezetőedző, Szerhij Rebrov értékelt a fradi.hu-n.

"Az ilyen rangadók mindig nehéz meccsek, de most különösen nehéz volt egy olyan időszak után pályára lépni, amikor hónapok óta heti két meccset játszottunk – kezdte Rebrov. - Ellentétes félidőket láthattunk. Az elsőben többet birtokoltuk a labdát, a másodikban viszont már látszott rajtunk a fáradtság. Nehéz őszi szezonon vagyunk túl, ezért szeretnék köszönetet mondani a játékosaimnak, hiszen nagyon jól helytálltak".

Szerhij Rebrov elmondta, hogy a szünetben még nem látta fáradtnak játékosait, ám a második játékrészben igen, ezért változtatott több ponton.

Újságírói kérdésre válaszolva beszélt a jövő év céljairól és várható keretéről is. "Ha a mostanit összehasonlítjuk az előző szezonnal, láthatjuk, hogy korábban csak egy helyen kellett helytállnunk, mégis végig küzdöttünk a Vidivel, most viszont, hogy több sorozatban is érdekeltek voltunk, vezetjük a bajnokságot és szerintem elég jól képviseltük Magyarországot az Európa Ligában is. Előre kell tekintenünk, jövőre szeretnénk megvédeni a címünket. A játékoskeretet illetően ne számítsanak komoly változásokra.

Persze, a motiválatlan játékosok helyére a télen is van lehetőség újakat szerződtetni, ám én nagyjából a jelenlegi kerettel képzelem el a folytatást".

A miskolci mérkőzéssel befejeződött az NB I 2019/2020-as idényének őszi időszaka. A Ferencváros számára a folytatás január 25-én kezdődik, akkor a Paksot fogadják a Groupama Arénában.

Címlapról ajánljuk
Oeconomus kiszámolta, mi az olimpikonná válás ára

Oeconomus kiszámolta, mi az olimpikonná válás ára

A nagy nemzetközi sportesemények kapcsán általában a közvetlenül látható eredményeket értékeljük, vagyis a kimagasló sportteljesítményt, ugyanakkor sokan felhívják a figyelmet arra a hosszú évekig tartó munkára és a kitartásra is, amely egy-egy teljesítmény mögött áll – ez áll az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzésében, amely az olimpikonná válás árát vizsgálta.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×