eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: MKSZ

Ketten hazautaztak, egy napra elfelejtette a kézilabdát a válogatott

A magyar férfi kézilabda-válogatott hétfői programjában közös főzés és wellness is szerepelt.

A német-dán közös rendezésű világbajnokságon a válogatottnak ezúttal először két szabadnapja is van. Hétfőn megpróbálta elfelejteni a kézilabdát a magyar csapat Herningben. A pihenésé volt a főszerep, volt, aki sétált, volt, aki wellnessezett. És mivel kicsit hiányoztak a hazai ízekben, többen főzni kezdtek: Nagy László, Bodó Richárd és Bánhidi Bence Szathmári János kapusedzővel gulyáslevest készített, amit palacsintával együtt fogyasztott el a csapat - mondta az InfoRádió Hetes című magazinjának Ilyés Ferenc.

Lékai Máté és Balogh Zsolt is hazautazott hétfőn. Az irányítónak vasárnap született meg a kisfia, és akkor is hazarepült, majd rögtön visszament Dániába, és Tunézia ellen hét gólt szerezve a mezőny legjobbjának választották. Lékai a tervek szerint kedden reggel megy is vissza a csapathoz. A sérüléséből gyógyulgató Balogh Zsolt gyermeke is bármelyik nap világra jöhet, ezért tért ő is vissza Magyarországra, de a szakmai stáb visszavárja a norvégok elleni találkozóra.

Hétfőn eldőlt, hogy a magyar együttes csoportjában már nem lehet a harmadik, mivel Norvégia legyőzte a svédeket 30-27-re. Ezzel együtt az utolsó találkozó fontos lehet a negyedik hely megszerzéséhez, és a csapat már tudni fogja, hogy milyen eredményt kell elérnie, mivel Egyiptom előtte lép pályára.

"Azon leszünk, hogy meglepetést szerezzünk.

Ehhez kell egy jó védelem és egy jó kapusteljesítmény, az az alap. Fontos lesz, hogy lelassítsuk a játékukat, a rohanást nem szabad felvennünk, abból mi jövőnk ki rosszabbul" - mondta Ilyés Ferenc.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×