INFORÁDIÓ 
2020. július 3. péntek
Kornél, Soma

Hetes


Hetes – Az InfoRádió kézilabda-magazinja

Nagy dobások, kemény belemenések és óriási figurák. A világ egyik legnépszerűbb csapatsportjának hírei, eredményei és főszereplői. A műsor szakmai partnere a Magyar Kézilabda Szövetség. 

E-mail: kaposi@inforadio.hu

Adás: kedd, 19.30


A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. június 30-i adása

Az adásban foglalkozunk azzal, hogy az európai szövetség törölte a női Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjét, és kiderül, hogyan készül az élvonalra a Cegléd férfi csapata.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. június 23-i adása

Az adásban portréinterjút hallhatnak a visszavonuló Sterbik Árpáddal.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. június 16-i adása

Az adásban beszámolunk arról, hogy kinevezték a női válogatott szövetségi kapitányait, és interjút hallhatnak a Spanyolországból két szezon után hazatért Ligetvári Patrikkal.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. június 9-i adása

Az adásban beszámolunk arról, hogy kialakult a férfi és a női bajnokság mezőnye, és eldőlt, hogy a Veszprém KKFT Felsőörs is ott lehet az élvonalban.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. június 2-i adása

Az adásban beszámolunk arról, hogyan kezdte újra az edzéseket az FTC női csapata, és kiderül az is, milyen tervekkel áll majd munkába a szegedi akadémián Kárpáti Krisztián.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. május 26-i adása

Az adásban beszámolunk arról, hogy a közös csapatot indít a női élvonalban a NEKA és a Szent István, valamint interjút hallhatnak a dunaújvárosi csapat új vezetőedzőjével is.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. május 19-i adása

Az adásban interjút hallhatnak Vladan Maticcsal, a Tatabánya férfi csapatának vezetőedzőjével, és kiderül az is, milyen érzésekkel zárja le érdi korszakát a válogatott Kisfaludy Anett.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. május 12-i adása

Az adásban interjút hallhatnak Konkoly Csabával, a Gyöngyös férfi csapatának vezetőedzőjével, aki az újrakezdésről és a nemzetközi szereplés lehetőségéről is beszél.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. május 5-i adása

Az adásban interjút hallhatnak Danyi Gáborral, a Győr vezetőedzőjével, aki a szezonról, a lehetséges újrakezdésről és a női válogatottról is beszél.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. április 28-i adása

Az adásban interjút hallhatnak az 50 éves Pádár Ildikóval, és kiderül, hogyan fogadták a magyar csapatok az európai szövetség döntését a szezon folytatásáról.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. április 21-i adása

Az adásban interjút hallhatnak a Mosonmagyaróvárra igazoló Gyurka Jánossal, és kiderül, mi várható a teljesen újjáalakuló érdi női csapattól.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. április 14-i adása

Az adásban azzal foglalkozunk, hogy a magyar szövetség befejezettnek nyilvánította a hazai sorozatokat, és kiderül, hogyan készül az új idényre a Debrecen.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. április 7-i adása

Az adásban azzal foglalkozunk, hogyan telnek a napjai Lengyelországban Szita Zoltánnak, és kiderül, miért döntött a visszavonulás mellett Fazekas Nándor.

 

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. március 31-i adása

Az adásban azzal foglalkozunk, hogyan tudnak otthon, egyénileg edzeni a játékosok, és a sportág felfüggesztése milyen hatással van a női ifjúsági válogatottra.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. március 24-i adása

Az adásban interjút hallhatnak a spanyolországi karanténban tartózkodó Ligetvári Patrikkal, és kiderül, hogyan edzenek a szegedi játékosok. 

 

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. március 17-i adása

Az adásban foglalkozunk a magyar és a nemzetközi sorozatok felfüggesztésével, valamint interjút hallhatnak Nagy Bencével. 

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. március 10-i adása

Az adásban interjút hallhatnak Danyi Gáborral a Győrről és a női válogatottról, valamint beszámolunk az edzőképzés aktualitásairól is.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. március 3-i adása

Az adásban beszámolunk a magyar csapatok nemzetközi szerepléséről, arról, hogy Magyarország női vb-t rendezhet, valamint interjút hallhatnak az olimpiai selejtezőre készülő Szöllősi-Zácsik Szandrával is.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. február 25-i adása

Az adásban beszámolunk a férfi csapatok nemzetközi szerepléséről és az FTC-Siófok női rangadóról.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2020. február 18-i adása

Az adásban beszámolunk a férfi Bajnokok Ligája mérkőzéseiről, és arról is hallhatnak, hogyan érzi magát új szerepkörében Görbicz Anita.


INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018