INFORÁDIÓ 
2019. július 18. csütörtök
Frigyes

Hetes


Hetes – Az InfoRádió kézilabda-magazinja

Nagy dobások, kemény belemenések és óriási figurák. A világ egyik legnépszerűbb csapatsportjának hírei, eredményei és főszereplői. A műsor szakmai partnere a Magyar Kézilabda Szövetség. 

E-mail: kaposi@inforadio.hu

Adás: kedd, 19.30


A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. július 16-i adása
A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. július 9-i adása
A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. július 2-i adása

Az adásban beszámolunk arról, milyen szezont zárt a NEKA, hogyan készül az Európa-bajnokságra a női juniorválogatott és miért igazolt a magyar bajnokságba Borbély Ádám.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. június 25-i adása

Az adásban beszámolunk arról, milyen sorsolást kapott a világbajnokságra a női válogatott, hogyan készül az Európa-bajnokságra a fiú serdülőcsapat, és kiderül az is, milyennek értékelik a szezont Veszprémben.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. június 18-i adása

Az adásban beszámolunk arról, hogyan jutott ki az Európa-bajnokságra a férfiválogatott és hogyan értékelik a szezont Érden.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. június 11-i adása

Az adásban beszámolunk arról, hogyan jutott ki a világbajnokságra a női válogatott és kiderül, hogyan készül a férfi együttes az utolsó két Európa-bajnoki selejtezőre.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. június 4-i adása

Az adásban részletesen beszámolunk a férfi Bajnokok Ligája négyes döntőjéről és a női válogatott osztrákok elleni világbajnoki selejtezőjéről, valamint interjút hallhatnak az EHF-kupagyőztes Siófok tulajdonosával.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. május 28-i adása

Az adásban részletesen beszámolunk a férfi bajnokság döntőjéről, foglalkozunk azzal, hogyan készül a női válogatott az osztrákok elleni világbajnoki selejtezőre és kiderül, mennyire elégedett Elek Gábor, az FTC edzője.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. május 21-i adása

Az adásban részletesen beszámolunk arról, hogyan zárult a női bajnokság és kiderül, hogyan készülnek a csapat a férfi bajnoki fináléra.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. május 14-i adása

Az adásban részletesen beszámolunk arról, hogy a Győr sorozatban harmadszor nyerte meg a női Bajnokok Ligáját, és interjút hallhatnak a visszavonulását bejelentő Nagy Lászlóval.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. május 7-i adása

Az adásban beszámolunk arról, hogyan szerepeltek a férfi csapatok a BL-negyeddöntőben és kiderül az is, hogyan készül a nőknél címvédő Győr a budapesti négyes döntőre.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. április 30-i adása

Az adásban beszámolunk arról, hogyan szerezte meg története 15. bajnoki címét a Győr női csapata, milyen eredményeket értek el a férfi együttesek a nemzetközi kupákban, és interjút hallhatnak két új szakkönyv megjelenéséről.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. április 23-i adása

Az adásban beszámolunk a magyar szövetség küldöttgyűlésén történtekről és kiderül, hogyan készül a Szeged a férfi Bajnokok Ligája negyeddöntőjére.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. április 16-i adása

Az adásban beszámolunk a férfiválogatott Európa-bajnoki selejtezőiről, valamint interjút hallhatnak a női Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutó Győr vezetőedzőjével.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. április 9-i adása

Az adásban beszámolunk a női Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzéseiről, részletesen foglalkozunk a férfi Magyar Kupa négyes döntőjével és a válogatott következő két Európa-bajnoki selejtezőjével.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. április 2-i adása

Az adásban részletesen beszámolunk a férfi csapatok nemzetközi kupamérkőzéseiről, interjút hallhatnak a BL-negyeddöntőre készülő Győr edzőjével, és foglalkozunk a női ifjúsági válogatott felkészülésével is.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. március 26-i adása

Az adásban részletesen beszámolunk a férfi csapatok nemzetközi kupamérkőzéseiről, valamint a női válogatott egyhetes felkészüléséről.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. március 19-i adása

Az adásban részletesen beszámolunk a női Magyar Kupa négyes döntőjéről és a férfi bajnokság csúcsrangadójáról.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. március 12-i adása

Az adásban beszámolunk a női Bajnokok Ligája mérkőzéseiről, kiderül, hogy készülnek a csapatok a női Magyar Kupa debreceni négyes döntőjére, és interjút hallhatnak Gyurka Jánossal, a férfi juniorválogatott szövetségi edzőjével.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. március 5-i adása

Az adásban beszámolunk a férfi és a női Bajnokok Ligája legutóbbi mérkőzéseiről, és interjút hallhatnak a Balatonfüred átlövőjével, Máthé Dominikkal.


INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018