INFORÁDIÓ 
2019. november 14. csütörtök
Aliz

Hetes


Hetes – Az InfoRádió kézilabda-magazinja

Nagy dobások, kemény belemenések és óriási figurák. A világ egyik legnépszerűbb csapatsportjának hírei, eredményei és főszereplői. A műsor szakmai partnere a Magyar Kézilabda Szövetség. 

E-mail: kaposi@inforadio.hu

Adás: kedd, 19.30


A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. november 12-i adása

Az adásban beszámolunk a Bajnokok Ligája eseményeiről és interjút hallhatnak a férfi válogatott orvosával a sérülésekről.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. november 5-i adása

Az adásban beszámolunk a Bajnokok Ligája eseményeiről, a női válogatott edzőtáboráról, és interjút hallhatnak a tornagyőztes férfi ifjúsági válogatott szövetségi edzőjével.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. október 29-i adása

Az adásban beszámolunk a férfi válogatott edzőtáboráról, és interjút hallhatnak a Dunaújváros szakmai igazgatójával.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. október 22-i adása

Az adásban beszámolunk a Szeged eddigi bajnoki és BL-szerepléséről, és interjút hallhatnak Tóth Gabriellával, az Érd irányítójával.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. október 15-i adása

Az adásban beszámolunk a Ferencváros és a Metz női Bajnokok Ligája-mérkőzéséről, és interjút hallhatnak a Debrecen és a Vác fiatal tehetségeivel.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. október 8-i adása

Az adásban beszámolunk arról, hogyan zajlott a férfiválogatott első összetartása, és kiderül, hogyan kezdte a női Bajnokok Ligáját a címvédő Győr együttese.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. október 1-jei adása

Az adásban beszámolunk arról, hogyan kezdte az Európa-bajnoki selejtezőket a női válogatott és interjút hallhatnak Sterbinszky Amáliával, a 20. század legjobb magyar játékosával.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. szeptember 24-i adása

Az adásban beszámolunk arról, hogy pályázik Magyarország a 2024-es női Európa-bajnokságra, új edző irányítja a férfi juniorválogatottat és interjút hallhatnak Tomori Zsuzsannával.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. szeptember 17-i adása

Az adásban beszámolunk arról, hogyan kezdték a Bajnokok Ligáját a férfi csapatok, és kiderül, hogyan készül a női válogatott a jövő heti két Európa-bajnoki selejtezőre.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. szeptember 10-i adása

Az adásban beszámolunk arról, milyen célokkal vágott neki a bajnokságnak a DVSC női csapata, hogyan érzi magát Lengyelországban Szita Zoltán és milyen ősz vár a férfi válogatottra.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. szeptember 3-i adása

Az adásban beszámolunk arról, milyen nyarat zártak a magyar utánpótlás-válogatottak a világversenyeken, és hogyan készül az új szezonra Spanyolországban Ligetvári Patrik.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. augusztus 27-i adása

Az adásban beszámolunk arról, hogyan készül az új szezonra Tatabányán Ancsin Gábor, és milyennek értékeli a férfi ifjúsági világbajnokságot a szövetségi edző.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. augusztus 20-i adása

A mai adásban hallhatják Nagy Lászlót, a Magyar kézilabda Szövetség alelnökét, a Veszprém sportigazgatóját, aki beszél a férfi válogatott szerepléséről és a szakág jövőjéről, tovább részletesen foglalkozunk a Ferencváros férfi kézilabda-csapatának filozófiájával és céljaival.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. augusztus 13-i adása

Az adásban részletesen foglalkozunk az Európa-bajnok U17-es női válogatott sikerével, hallhatják Mikler Rolandot, aki visszatért Szegedre és Szekeres Klárát, aki egy éves szülési szabadsága utána ismét csatlakozott a Ferencváros csapatához.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. augusztus 6-i adása

Az adásban beszámolunk arról, hogyan készült a világbajnokságra a magyar férfi ifjúsági válogatott, és mit vár az új szezontól a bajnok és BL-címvédő Győr vezetőedzője.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. július 30-i adása

Az adásban beszámolunk arról, hogy bronzérmet szerzett az EYOF-on a női ifjúsági válogatott, szó lesz arról, hogy miként tekint vissza a junior Európa-bajnoki győzelemre Golovin Vlagyimir, és milyen volt a női válogatott első szezonbeli edzőtábora.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. július 23-i adása

Az adásban beszámolunk arról, hogyan lett Európa-bajnok a női juniorválogatott, miként készül az új szezonra a Ferencváros női csapata, és milyen célokkal vág neki a bajnokságnak a Vác.

A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. július 16-i adása
A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. július 9-i adása
A Hetes - ezt nem lehet kihagyni című magazin 2019. július 2-i adása

Az adásban beszámolunk arról, milyen szezont zárt a NEKA, hogyan készül az Európa-bajnokságra a női juniorválogatott és miért igazolt a magyar bajnokságba Borbély Ádám.


INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018