eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Jordán Tamás színművész, rendező, a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója, a Prima Primissima Díj jelöltje magyar színház- és filmművészet kategóriában. A felvétel a szombathelyi teátrumban készült.
Nyitókép: MTI/Kollányi Péter

Jordán Tamás is elkapta a koronavírust

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész már jól van, sőt, a közel kéthetes karanténnak is vége.

Igazság szerint nem tudom hol kaphattam el, egyszer csak beteg lettem – mondta a Blikknek Jordán Tamás. A szímész azonnal orvoshoz fordult, a teszt után pedig kiderült, hogy koronavírus-fertőzése van. Nem örül az ember, ha ilyen hírt kap, ráadásul meg is rémül, hiszen tudjuk, hogy mennyi emberi életet követelt már a fertőzés. "Én is megijedtem, mert nem tudtam, mi vár rám" – mondta.

A színész szerencsés volt, ugyanis a kezdeti ijedség után kiderült, hogy nincs nagy baj. Nem mente fel magasra a láza, és végig érezte az ízeket és a szagokat is. Viszont azóta is nagyon fáradt, levert, ez nem csak a betegség alatt, hanem még most is kitart. Jordán Tamás úgy véli, azért úszta meg ennyivel a betegséget, mert már túl volt két oltáson.

"Most kezdek el visszarázódni a hétköznapokba, de nem megy egyszerűen. Hamar elfáradok, húz az ágy, pedig dolgom az lenne bőven. Nem kapkodok, nem siettetem a gyógyulást, bízom abban, hogy hamarosan a régi önmagam leszek" – mondta a színész.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×