eur:
390.42
usd:
358.88
bux:
72940.89
2024. július 19. péntek Emília
A Törökország partjainál kigyulladt kirándulóhajó oltása. Forrás: YouTube
Nyitókép: Forrás: YouTube

Hatalmas lángokkal égett a török kirándulóhajó - drámai felvételek

Négy embert ápolnak kórházban, köztük hármat súlyos sérülésekkel, akik egy török hajón kitört tűzvészben sebesültek meg.

A vizsgálat megállapította, hogy a tűz a gépházban keletkezett. A lángok ezután hamar elharapóztak a 20 méter hosszú, teljesen fából épült hajón. A tűz olyan gyorsan terjedt, hogy fedélzeten lévő 96 turista között pánik tört ki és többen a vízbe ugrottak. Másokat a közelben álló jachtok, illetve a török partiőrség egységei mentettek ki. A hajó tulajdonosát és a kapitányt őrizetbe vették.

A marmarisi Kecske-szigetnél horgonyzó Eagles” nevű túrahajón vasárnap csaptak fel a lángok. Bár három órai küzdelem árán sikerült eloltani a tüzet, a hajó olyan súlyosan megrongálódott, hogy végül elsüllyedt.

Bár sikerült mindenkit kimenteni, de négy embert kórházba kellett vinni. Hárman közülük súlyos sérüléseket szenvedtek.

Címlapról ajánljuk

Koi Tamás: a vállalati rendszergazdák legnagyobb rémálma vált valóra, hetekig tarthat a káosz

Egy informatikai hiba okoz tömeges leállásokat világszerte. Több országban repülőtereken, bankokban, kórházakban és a médiában is problémákat jelentettek. Egy kiberbiztonsági cég egyik frissítése okozta a hibát, a hatásai pedig napokig, sőt, akár hetekig is tarthatnak – mondta az InfoRádióban Koi Tamás, a HWSW informatikai szakportál újságírója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×