eur:
390.84
usd:
366.01
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Horror egy japán tó partján: horgászcsizma lógott ki a medve szájából

Innen már össze lehet rakni nagyjából mi történhetett, de még egy emberi fej is felbukkan a sztoriban.

Medvetámadásnak eshetett áldozatul Japánban egy horgász – közölte a helyi rendőrség, miután egy emberi fejet találtak egy tóban.

A hatóságok szerint az 54 éves Nisikava Tosihiro egyedül horgászott a Sumarinai-tó partján vasárnap a reggeli órákban, miután egy csónakkal kivitték. A hajótársaság egyik alkalmazottja a térségben később egy medvét látott, amelynek szájában horgászcsizma volt. Az alkalmazott megpróbálta telefonon elérni Nisikava Tosihirót, de nem sikerült neki.

A helyi hatóságok medvevadászatot hirdettek, és ki is lőttek egy állatot hétfő délután. A kutatóakció során egy emberi fejet is találtak. A rendőrség most vizsgálja, hogy a fej a horgászé-e.

A Hokkaido északi részén található tó számos horgászt vonz, akik a Japánban ritkának számító szahalini tajmen nevű lazacfélét, illetve pisztrángot akarnak fogni.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Nincs vége a foglalkoztatási csodának - A Covid csak egy rossz emlék Európában

Nincs vége a foglalkoztatási csodának - A Covid csak egy rossz emlék Európában

Megközelítette a 81%-ot a foglalkoztatottak aránya tavaly Magyarországon a 20 és 64 év közöttiek körében, ami a 75%-os uniós mutatót meghaladva a hetedik legjobb rátának számít az EU-n belül. Az uniós adathoz hasonlóan az elmúlt években folyamatosan nőtt a foglalkoztatottság mértéke hazánkban, egyedül 2020-ban, a Covid kirobbanásának évében csökkent az előző évhez képest a mutató, akkor 77,5%-on állt a ráta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×