eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Perth, 2016. május 15.A Perth Nemzetközi Repülőtér által közreadott képen a világ legnagyobb légi járműve, az ukrán Antonov An-225 Mrija (Álom) típusú teherszállító repülőgépe landol 117 tonnás rakományával, egy turbinával a nyugat-ausztráliai Perth-ben 2016. május 15-én. A modell 640 tonnás maximális felszálló tömegével jelenleg a világ legnagyobb teherbírású repülőgépe, amely 250 tonna hasznos teher szállítására képes. (MTI/EPA/Perth Repülőtér/Tony McDonough)
Nyitókép: TONY MCDONOUGH

Tényleg megsemmisült a világ legnagyobb repülőgépe - videó

Egy orosz stáb az ukránokat hibáztatva a roncsokról mutatott felvételeket.

Egy hosztomeli repülőtéren forgató orosz stáb bemutatta a világ legnagyobbjának tartott repülőgép, a Mrija névre "hallgató" Antonov 225-ös szállítórepülő roncsait, ami a repülőtérért folytatott orosz-ukrán harcok legnagyobb vesztesége - olvasható a hvg.hu cikkében.

Korábban még reménykedni lehetett benne, hogy a harcokat túléli az orosz gyártmányú, de ukrán gép, ám a felvételek kizárják ezt. Samu Ádám, az AIRportal főszerkesztője az InfoRádióban azt mondta, a légi jármű akár egy vasúti kocsi szállítására is alkalmas volt, megsemmisülésének lehetőségét pótolhatatlan veszteségnek nevezte.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Daily Overview (@dailyoverview) által megosztott bejegyzés

Az orosz riporter egyébként ennek felelősségét az ukrán tüzérség nyakába varrja.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×