eur:
369.87
usd:
345.56
bux:
47869.61
2023. június 4. vasárnap Bulcsú
Fülöp edinburghi herceg, II. Erzsébet brit királynő férje (j) távozik a londoni VII. Eduárd Király Kórházból 2019. december 24-én. A 98 éves herceg egy régebbről fennálló egészségügyi gond miatt töltött néhány napot megfigyelés és kezelés céljából a kórházban.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Ezeket a képeket eddig gondosan őrizgették Fülöp hercegről

Az apa, nagyapa és dédapa, II. Erzsébet brit uralkodó férje a napokban 99 évesen hunyt el.

A nyilvánosság számára korábban nem látható fényképek láttak napvilágot a néhány napja 99 éves korában elhunyt Fülöp hercegről, II. Erzsébet brit uralkodó férjéről.

A képeken elsősorban nagyapaként, dédapaként látni; ismert, négy gyermeküktől nyolc unokájuk, tőlük eddigtíz dédunokájuk született.

A képeket az Origo vette észre.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Amerika szerint Oroszország már Ukrajnában is csak a második legerősebb, Melitopolt és Bergyanszkot támadják az ukránok - Háborús híreink szombaton

Amerika szerint Oroszország már Ukrajnában is csak a második legerősebb, Melitopolt és Bergyanszkot támadják az ukránok - Háborús híreink szombaton

Megkezdődött az ukrán erők kiképzése az amerikai Abrams tankokon, ezzel együtt Antony Blinken, az Egyesült Államok külügyminisztere pénteken kijelentette, hogy az Egyesült Államok Ukrajnával és más szövetségeseivel azon dolgozik, hogy konszenzust építsenek ki a háború befejezése érdekében. A külügyminiszter beszédében lekicsinyelte az orosz hadsereg képességeit. Ukrán rakétatámadás érte Melitopolt és Bergyanszkot, miközben a Wagner-csoport új feladatot kapott Bahmutban. Nagy-Britannia támogatja Ukrajna NATO-hoz való csatlakozását, bár a politikai realitás az, hogy Ukrajna nem csatlakozik a NATO-hoz addig, amíg háborúban áll Oroszországgal. Az ukránok által támogatott orosz lázadó csoportok elmondása szerint továbbra is harcolnak az oroszországi Belgorod régióban, annak ellenére, hogy Moszkva csütörtökön azt állította, hogy visszaverte a támadást.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×