eur:
392.38
usd:
365.65
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
A címvédő és hatszoros világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Emilia Romagna Nagydíján az imolai pályán 2020. november 1-jén. Hamilton az első helyen végzett, a Mercedes csapata megvédte konstruktőri világbajnoki címét.
Nyitókép: MTI/AP/Rudy Carezzevoli

A Forma–1-et is befolyásolja Fülöp herceg temetése

Az eredetileg kiírtnál egy órával korábban, 14 órától rendezik szombaton a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíj időmérő edzését Fülöp edinburghi herceg temetése miatt.

Az F1 irányítói és a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) vezetői kedden közleményben számoltak be a döntésről, amelynek értelmében az időmérőt megelőző harmadik szabadedzésre 12 helyett 11 órától kerül sor. A változtatás érinti a pénteki programot is, az első szabadedzés 11, a második pedig 14.30 órakor rajtol majd.

A közleményben kitértek rá, hogy a szombati időmérő edzés előtt egyperces gyászszünettel emlékeznek majd az életének századik évében múlt pénteken elhunyt Fülöp hercegre, II. Erzsébet királynő férjére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×