INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 20. vasárnap
Friderika

bige holding

bige lászló

katasztrófavédelem

Bige László, a Nitrogénművek Zrt. elnök-vezérigazgatója beszédet mond a cég 140 milliárd forint értékű beruházásáról tartott tájékoztatón Pétfürdőn 2016. szeptember 22-én.

Újabb akadályok tornyosulnak Bige László gyárának újraindítása előtt

Infostart

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság fellebbezett, nyolc napig a felperes tehet észrevételeket. A gyors döntést az ítélkezési szünet is hátráltatja.

Mint arról az Infostart korábban beszámolt, a megyei katasztrófavédelmi hatóság megfellebbezheti azt a bírósági döntést, amely hatályon kívül helyezte az üzem leállítását eredményező korábbi határozatot.

A Népszava most a Debreceni Törvényszék válasza alapján arról ír, hogy a katasztrófavédelem ezt meg is tette, így most nyolc napig a felperes tehet észrevételeket. Ezután átküldik az aktát a másodfokon eljáró Fővárosi Törvényszékhez, hétfőn, azaz július 15-én azonban elkezdődött az augusztus 20-ig tartó ítélkezési szünet a bíróságokon, így nem várható gyors előrelépés az ügyben, noha a Bige Holding ugyanakkor soron kívüli, a bírósági szünet alatti döntést kér a másodfokú bíróságtól.

A történtekről az InfoRádiónak is beszélt június 12-én az ország 5. leggazdagabb embere, aki oligarchikus maffiatámadásnak nevezte szolnoki műtrágyagyárának leállítását és a cégei ellen zajló más vizsgálatokat.

Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018