eur:
393.57
usd:
368.05
bux:
66492.93
2024. április 25. csütörtök Márk
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Hajtóvadászat indult a Bécsben meggyilkolt magyar anya és lánya gyanúsítottja után

Több országban is keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint Bécsben meggyilkolt egy magyar családanyát és annak kamaszlányát.

Egy bécsi lakásban találtak a magyar családanya, Ö. Renáta és lánya, E. Aliz holttestére augusztus 4-én. A gyanú szerint mindkettőjüket megfojtották, az elkövető pedig Renáta volt partnere, a tunéziai származású Mahmoud N. lehetett.

A férfi rázárhatta a szobaajtót a két holttestre, majd távozott, miközben a másik szobában Renáta két kisfia, a kilencéves Emirhan és a hatéves Harun aludtak, írja a Bors.hu. A gyerekek másnap csodálkozva keresték anyjukat és nővérüket. Délutánig várták haza őket, azonban estére már annyira megijedtek, hogy átszaladtak segítséget kérni Emirhan szemorvosához, aki értesítette a rendőröket.

Mahmoud után hajtóvadászatot indított a rendőrség. Azóta is forró nyomon kutatnak, azonban sokan úgy vélik, a férfi már nemhogy Bécset, de még az országot is elhagyta. Erre minden lehetősége meg is van, ugyanis értesülések szerint többek között Hollandiában és Németországban is élnek rokonai, emellett nem kizárt, hogy hazájába, Tunéziába menekült.

A rendőröknek így vélhetően ki kell terjeszteniük a kutatást az ország határain kívülre, de nem kizárt, hogy más kontinensen is elkezdik a nyomozást.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×