eur:
394.43
usd:
370.2
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
London, 2017. november 27.Meghan Markle amerikai színésznő, Harry herceg, a brit trónörökös másodszülött fiának jegyese integet a londoni Kensington-palota kertjében 2017. november 27-én. Károly walesi herceg londoni hivatala, a Clarence House ezen a napon bejelentette, hogy a 33 éves Harry herceg és a 36 esztendős Meghan Markle novemberben eljegyezte egymást. A közlemény szerint az esküvőt 2018 tavaszán tartják. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Meghan Markle ismét színre lép – izgulhat a királyi család

Ellen DeGeneres show-műsorába ment el nyolc hónappal az után, hogy Oprah Winfrey-nek teregette ki a királyi család szennyesét.

Minden jel szerint vége Meghan Markle szülési szabadságának, a sussexi hercegné rendezvények egész során lépett fel az elmúlt időszakban, most pedig újabb interjúval ad témát a követőinek és rajongóinak – és persze a királyi családnak.

Meghan Markle most Ellen DeGeneres show-műsorába ment el egy beszélgetésre, a felvétel csütörtökön kerül adásba az Egyesült Államokban – írja a Hvg.hu. A műsorvezető a Twitterre tett ki egy rövid teasert az interjúból. Ebben Meghan Markle a színészi karrierjének a kezdeti nehézségeiről anekdotázik.

A sussexi hercegné a férjével, Harry herceggel az oldalán nyolc hónappal ezelőtt adott nagyinterjút Oprah Winfrey-nek, akkor rasszizmussal vádolta meg a brit királyi családot, és azt állította, hogy nem törődtek a mentális egészségével.

Az egyelőre nem világos, hogy a mostani interjúban is számíthat-e további vádakra a királyi család.

Mindeközben II. Erzsébet királynő az egészségi állapotára és az orvosok tanácsára hivatkozva lemondta minden idei programját.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×