eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Forrás: nbcpalmsprings.com

Félmillió dollárt kap, ha visszaviszi Lady Gaga két francia buldogját

Az énekesnő állítólag kérdés nélkül kifizeti a jutalmat. Hollywoodban lopták el a két kutyát úgy, hogy a kutyasétáltatóra rálőttek.

Félmillió dolláros (148 millió forintos) jutalmat ajánlott fel Lady Gaga annak, aki visszaviszi ellopott kutyáit, két francia bulldogot.

A sztár kutyáit, Kojit és Gustavot szerdán este Hollywoodból lopták el, miközben Lady Gaga éppen Rómában tartózkodott, ahol egy filmet forgat.

A kutyasétáltató szerdán este vitte ki az énekesnő három francia bulldogját sétálni. Egy férfi rálőtt, majd egy fehér kocsival elmenekült és két kutyát is magával vitt – közölte a Los Angeles-i rendőrség. A mentők tájékoztatása szerint a sérült áldozatot – egy harmincas éveiben lévő férfit – kórházba szállították.

A harmadik, Miss Asia nevű kutya elszökött, de később megtalálták.

Egy Lady Gagához közel álló forrás szerint az énekesnő azt ígérte annak, aki vissza tudja vinni a kutyáit, hogy kérdezősködés nélkül kifizeti a jutalmat, csak vegye fel vele a kapcsolatot a kojiandgustavKUKACgmailPONTcom emailcímen.

A francia bulldog népszerű kutyafajta, és egyre többször fordul elő, hogy a több ezer dollárért vásárolt kutyakölyköket ellopják, hogy újra eladják vagy tenyésztésre használják őket.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×