INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 4. kedd
Dominika, Domonkos

arnold schwarzenegger

terminátor

Barcelona, 2017. március 18.Arnold Schwarzenegger osztrák származású amerikai színész, volt kaliforniai kormányzó a róla elnevezett Arnold Classic Europe nemzetközi testépítőversenyen Barcelonában 2018. szeptember 29-én. (MTI/EPA/Enric Fontcuberta)

Különleges ajándékkal viszonozza magyar barátja kedvességét Arnold Schwarzenegger

Infostart

A filmsztár négy hónapot töltött Magyarországon, miközben a Terminátor hatodik részét forgatta. Jelenleg Szedlacskó Ádámot és családját látja vendégül Kaliforniában. A férfi a forgatások alatt nemcsak edzőként segítette őt, de barátként is mellette állt a mindennapokban - írja a BorsOnline.

Arnold nagyszerű házigazda és barát, nagyon hálás vagyok neki. Olyan dolgok voltak már az első öt nap alatt is, hogy azt hittem, szívinfarktust kapok - mesélte a Borsnak a napfényes nyugati partról a budapesti edzőterem-tulajdonos, aki maga sem hitte volna, hogy a korábbi fu­tó ismeretség valódi barátsággá válik a 71 esztendős legendával.

Szedlacskó Ádám elmondta, hogy a filmsztár büszkén mu­tatta meg neki az akkumulátorokkal foglalkozó céggel közös projektjében átalakított elektromos Hummerjét, de voltak tankot vezetni is, ugyanis Arnold Schwarzeneggernek van egy saját tankja is, amit az egyik hatalmas telkén mutatott meg a vendégének. Szedlacskó Ádám elmondta, hogy vendéglátója engedélye nélkül semmilyen képet nem tölt fel a közösségi oldalára, mivel úgy érzi, tartozik ennyivel a barátjának, aki a karácsonyi bulijára is elvitte.

A filmsztár magyarországi élményeirő itt és itt is olvashat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Three steps to waking up after shooting all night: 1. Beautiful bike ride 2. One hour of training 3. Radler

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

Nyitókép: MTI/EPA/Enric Fontcuberta
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018