eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Barcelona, 2017. március 18.Arnold Schwarzenegger osztrák származású amerikai színész, volt kaliforniai kormányzó a róla elnevezett Arnold Classic Europe nemzetközi testépítőversenyen Barcelonában 2018. szeptember 29-én. (MTI/EPA/Enric Fontcuberta)
Nyitókép: MTI/EPA/Enric Fontcuberta

Különleges ajándékkal viszonozza magyar barátja kedvességét Arnold Schwarzenegger

A filmsztár négy hónapot töltött Magyarországon, miközben a Terminátor hatodik részét forgatta. Jelenleg Szedlacskó Ádámot és családját látja vendégül Kaliforniában. A férfi a forgatások alatt nemcsak edzőként segítette őt, de barátként is mellette állt a mindennapokban - írja a BorsOnline.

Arnold nagyszerű házigazda és barát, nagyon hálás vagyok neki. Olyan dolgok voltak már az első öt nap alatt is, hogy azt hittem, szívinfarktust kapok - mesélte a Borsnak a napfényes nyugati partról a budapesti edzőterem-tulajdonos, aki maga sem hitte volna, hogy a korábbi fu­tó ismeretség valódi barátsággá válik a 71 esztendős legendával.

Szedlacskó Ádám elmondta, hogy a filmsztár büszkén mu­tatta meg neki az akkumulátorokkal foglalkozó céggel közös projektjében átalakított elektromos Hummerjét, de voltak tankot vezetni is, ugyanis Arnold Schwarzeneggernek van egy saját tankja is, amit az egyik hatalmas telkén mutatott meg a vendégének. Szedlacskó Ádám elmondta, hogy vendéglátója engedélye nélkül semmilyen képet nem tölt fel a közösségi oldalára, mivel úgy érzi, tartozik ennyivel a barátjának, aki a karácsonyi bulijára is elvitte.

A filmsztár magyarországi élményeirő itt és itt is olvashat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Three steps to waking up after shooting all night: 1. Beautiful bike ride 2. One hour of training 3. Radler

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×