eur:
392.79
usd:
366.29
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Paudits Béla énekli a Futok a pénzem után című egykori slágerét a Volt egyszer egy táncdalfesztivál! elnevezésű rendezvényen október 16-án, ahol az 1966 és 1972 közötti táncdalfesztiválok résztvevői léptek újra színpadra egy nosztalgia gálaműsor keretében, a Papp László Budapest Sportarénában.
Nyitókép: Mohai Balázs

Agyvérzést kapott Paudits Béla

Tegnap az otthonában lett rosszul a művész.

A színész ápolója hívott mentőt, azonnal kórházba vitték a művészt. A Bors cikkéből nem derül ki, hogy melyik klinika neurológiai osztályára került Paudits Béla. A lap megkereste az intézményt, ahol nem cáfolták, hogy náluk fekszik a színész, de nem adtak pontosabb tájékoztatást az állapotáról.

A 68 éves művész évek óta betegeskedik, életéről többször is kilátástalanul nyilatkozott.

Gyomorbántalmai miatt többször megműtötték, be­tegsége ágyhoz kötötte, ami miatt felfekvései is lettek. Hatalmába kerítette a depresszió is, legutóbb pedig laparoszkópos beavatkozást hajtottak végre rajta, mindezt követte most a stroke.

A lapnak nyilatkozó belgyógyász nem sok jót jósolt a színésznek. „A stroke súlyossága függ attól, hogy mennyire kiterjedt, milyen központokat érint az agyvérzés. Kórosan lesoványodott, egyéb betegségei is vannak, rá­adásul a pszichés státusza sem a legjobb.

Lehet, hogy könnyen feladja a kórházban.

Nehéz megmondani, mennyi a felépülési idő. Több év, de akár végzetes is lehet. A gyógyulni akarás is nagyban közrejátszik, ami az ő esetében azonban meglehetősen halovány” – fogalmazott dr. Kóczán István.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×