eur:
392.95
usd:
363.66
bux:
65938.65
2024. március 1. péntek Albin
Kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülőgép egy mexikói strandon, és egy ember halálát okozta a földön. Forrás: X /  JACDEC
Nyitókép: Forrás: X / JACDEC

Halállal végződött a kényszerleszállás - videó

Kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülőgép négy kanadai siklóernyőssel a fedélzetén egy mexikói tengerparti strandon, és egy 62 éves férfi halálát okozta a földön - közölte hétfőn a helyi polgári védelem.

A baleset az ország déli részén fekvő Oaxaca államban, Puerto Escondido városban történt, a Csendes-óceán partján. A szerencsétlenül járt férfi közelében ott volt a felesége is, de sem neki, sem másnak nem esett baja - tették hozzá.

A gép fedélzetén négy, 35 és 60 év közötti kanadai siklóernyős és egy 40 éves mexikói férfi volt. Őket kórházba szállították, állapotuk stabil. A polgári védelem további információt nem közölt a balesettel kapcsolatban.

A Puerto Global tévé úgy tudja, hogy a kisrepülőgép egy teknősmentő telep területén csapódott a földnek.

Salomón Jara, Oaxaca kormányzója az X közösségi médiában kifejezte részvétét az életét vesztő férfi hozzátartozóinak, a repülőgép utasainak pedig minden szükséges segítséget felajánlott.

Címlapról ajánljuk
Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

A francia kormány nem fordít elegendő forrást az illegális bevándorlás elleni küzdelemre. A francia számvevőszék jelezte, hogy a kitoloncolások száma elenyésző, miközben félmillióra becsülik az országban jogellenesen tartózkodók számát, ezért a jelenleginél nagyobb anyagi ráfordítást szorgalmaz az illegális migráció elleni küzdelem hatékonyabbá tételére. Az InfoRádió Gönczi Róbertet, a Migrációkutató Intézet elemzőjét kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően emelkednek az európai tőzsdék is, Amerikában pedig szintén jó hangulatban telt a kereskedés, az emelkedést a Nasdaq vezette.  Igencsak eseménydúsan telik a nap a magyar tőzsdén, az osztalékról szóló bejelentés hatására kilőtt a Duna House, de szenved a Masterplast és az AutoWallis is. A hazai blue chipek közül pedig csak az OTP árfolyama van pluszban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×