eur:
392.9
usd:
366.56
bux:
66540.3
2024. április 25. csütörtök Márk
Fit young Black woman in red top and leggins jogging on sandy beach
Nyitókép: Freepik

Női leggings – milyen lábbelivel viselhető? (x)

A leggings a farmer után manapság az egyik legnépszerűbb női nadrágviseletnek számít. Népszerűségének oka nem is véletlen, hiszen nemcsak rendkívül csinos, hanem kényelmes viselet is egyben. A leggings eredetileg aláöltözet volt, ám évek óta hódít a hölgyek körében egyfajta nadrágként, ami szinte bármihez passzol. Mégis milyen cipők viszont, amikkel valóban jól mutat?

Miért is olyan jó a leggings?

A leggingset, ahogyan már szó volt róla, eredetileg aláöltözetként hordták. Azonban a kényelme miatt egyre többen kezdték el nemcsak nadrág alá viselni, hanem szoknyához is. Eredeti funkciója szerint egy vastagabb harisnya volt, ami melegített. Mára viszont annyiféle színnel és vastagsággal kapható, hogy önálló viseletként is megállja a helyét.

Az igazán minőségi leggingsek pedig szinte a végtelenségig képesek nyúlni, emiatt rendkívül kényelmesek. Ráadásul manapság már kaphatók kifejezetten alakformáló női leggings típusok, amelyek még teltebb alkaton is rendkívül jól mutatnak. Gyakorlatilag bármihez viselhetjük őket – a hűvösebb estéken például szoknyához igazán praktikus viseletnek számítanak.

Leggings magassarkúval

A leggings alapvetően szoknya vagy pólóruha alá az ideális viselet, de ha akad olyan hosszabb felsőnk, ami megfelelően kiegyenlíti a leggings testhezállóságát, akkor bátran viselhető önmagában is. Egy csinos magassarkú pedig szinte minden esetben megkoronázza az összhatást, bármilyen stílusban is viseljük leggingsünket. Egyvalamire azonban mindig figyeljünk oda, sose hordjuk hétköznapi viseletként ezt a fajta nadrágot testhezálló, rövid felsővel.

Ez egyrészt nem igazán ízléses. Másrészt viszont ilyenkor még a legvastagabb leggings is olyan hatást kelt, mintha csak önmagában vettünk volna fel egy harisnyát. Vagyis a legjobb, ha a leggingshez mindig valamilyen hosszabb felsőt vagy szoknyát viselünk a magassarkú mellé.

Balerinák és sneakerek

A leggings sokféle lábbelit szeret. Nemcsak a magassarkúval mutat istenien, hanem a visszafogottan bájos balerinával is. Felvehetjük ugyanúgy ruhával, tunikával vagy szoknyával a leggingset és a balerinát is, ahogyan a magassarkú esetében tennénk azt. Az egyik legkényelmesebb szettet kapjuk így, amely rendkívül nőies is egyben. Ez akkor is igaz, ha a női sneakerek választékából nézünk kedvenc leggingsünk mellé lábbelit.

Leggings sportcipővel

Sokan preferálják a különféle sport leggingseket, amelyek nemcsak anyagukban térnek el a hétköznapi daraboktól, hanem a szabásukban is. Sokkal hamarabb megszáradnak, elvezetik az izzadtságot és olyan megoldással készülnek, hogy valóban semmiféle varrás nem akadályozhatja viselőjét az edzésben. Az ilyen sport leggingsek természetesen kiválóan passzolnak a sportcipőkhöz és az edzőpólókhoz is.

A hétköznapi viselettel ellentétben itt abszolút sikkes, ha olyan szettel viseljük leggingsünket, amely rövid felsőt, netán topot tartalmaz. Ennek oka rendkívül egyszerű, hiszen edzés közben valóban indokolt a testhezálló felszerelés. Ugyanakkor a hétköznapok során már leginkább kirívó viseletnek számít, ha önmagában viseljük a leggingsünket rövid felsővel párosítva.

(x)

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hosszas huzavonát követően az amerikai képviselőház végül elfogadta az Ukrajnának szánt gigantikus, mintegy 60,8 milliárd dollárnyi segélycsomagot. A hírek szerint a nyugati fegyverek gyorsan a frontra érkezhetnek, hozzájárulva ezzel az ukrán csapatokat érintő súlyos ellátási problémák enyhítéséhez. Kijev azonban egy olyan nehézséggel küzd, amelyen nem tud segíteni Washington sem, ez pedig a harcoló alakulatokat érintő létszámhiány gondja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×