eur:
393.09
usd:
366.48
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Merkely Béla rektor beszédet mond a Semmelweis Egyetem II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának felújított, steril, a baktériumok és vírusok ellen védelmet nyújtó speciális légtechnikai és nyomásszabályozó rendszerrel bővített hemato-onkológiai  osztályának avatásán 2019. október 7-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Figyelő: Merkely Béla az év embere

A Semmelweis Egyetem rektora kapja idén a hatodik alkalommal átadott díjat.

A Figyelő szerkesztősége Merkely Bélát, a Semmelweis Egyetem rektorát választotta meg az év emberének a 2020-ban végzett, kimagaslóan magas szintű szakmai munkájáért, és a magyar lakosság védelme érdekében végzett tevékenysége miatt.

Az üzleti hetilap szerkesztősége hatodik alkalommal adja át ezt a díjat, de az elmúlt évekkel ellentétben most úgy érezték, hogy üzleti hetilapként, a rendkívüli helyzet miatt nem feltétlenül a gazdasági szférából kell díjazottat választani.

A különleges, globális gazdasági visszaeséssel és pandémiával járó óesztendőben, valamint jelenleg is Merkely Béla munkájának kiemelkedő fontossága és jelentősége van. A díjazott szaktudása mellett a lakosság tájékoztatásában is kulcs szerepet játszott, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy a koronavírus miatti járványt tudatosabban vészelje át a lakosság – áll a méltatásban.

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×