eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Unsplash.com

Mostantól bárki számára elérhető a kék pipa a Twitteren

Globálissá bővítették a Blue előfizetői szolgáltatását.

Immár senkit nem akadályozhatnak a földrajzi korlátok abban, hogy twitteres fiókja mellé kék megkülönböztető jelzést vásároljon. A közösségi platform ugyanis bejelentette, hogy globálissá bővítette Blue előfizetői szolgáltatását – számolt be a Bitport.hu.

A havonta 8 (iOS-alkalmazáson keresztül 11) dollárért megvásárolható csomag az ikonikus kék pipa mellett több extra funkciót biztosít a felhasználónak. Például hosszabb üzeneteket írhatnak, utólag is szerkeszthető bejegyzéseiket az algoritmus kedvezőbben sorolja be az üzenetfolyamokban, de az sem elhanyagolható szempont, hogy csak feleannyi mennyiségű hirdetéssel bombázza őket a Twitter.

Politikusok, kormányzati intézmények szürke plecsnit igényelhetnek, de ehhez egy komolyabb ellenőrzési folyamaton kell átesniük. A vállalati fiókok esetében pedig már eddig is lehetőség volt a cégeket megkülönböztető arany pipa megszerzésére.

A fentiekkel párhuzamosan a régi rendszer maradványait, azaz a korábban ingyen kiérdemelhető, személyazonosságot igazoló kék pipákat kipurgálja rendszeréből a platform. Már ha nem áprilisi tréfát készít elő az a vállalati bejelentés, ami szerint jövő hónap elejétől elkezdik sóval beszántani a múlt maradványait – olvasható.

A portál emlékeztet, hogy a Blue előfizetést Elon Musk techmilliárdos „hatalomátvételét” követően erőltetett menetben vezették be tavaly novemberben. A nagy sietségnek azonban nagy blama lett a vége, mivel annyira átgondolatlan, több sebből vérző koncepció volt, hogy gyorsan vissza is kellett vonni a bevezetést. Végül a tervezettnél jóval később, csak december közepén startolhatott el a javított Blue.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×