eur:
395.61
usd:
371.86
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Keleti Ágnes a közelgő születésnapjára kapott tortával budapesti otthonában 2021. január 7-én. Az ötszörös olimpiai bajnok tornász, a Nemzet Sportolója, a világ legidősebb élő olimpiai bajnoka 100. születésnapját ünnepli január 9-én.
Nyitókép: Kovács Tamás

Keleti Ágnes a főszereplője a NOB szívmelengető olimpiai videójának

A százéves egykori tornász a legidősebb élő olimpiai bajnok.

A videót az ENSZ jószolgálati nagykövete, Danai Gurira színésznő (Fekete párduc) narrálja, a filmet pedig az a Martin Desmond Roe és Travon Free készítette, akik a Két távoli idegen (Two Distant Strangers) című kisfilmmel több nemzetközi díjat is megnyertek, köztük a legjobb rövidfilmért járó 2021-es Oscar-díjat is – írja az eurosport.hu.

A közel kétperces klipben felvillannak az elmúlt száz év legmaradandóbb pillanatai, legnagyobb hősei, akiket Keleti Ágnes szemszögéből látunk. A végén pedig feltűnik a legújabb nemzedék. Sky Brown, a britek 13 éves gördeszkása minden idők egyik legfiatalabb olimpikonja lehet.

Az Amit Ágnes látott című videó a #StrongerTogether (együtt erősebbek vagyunk) kampány részeként készült.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×