eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella
RAMBOUILLET, FRANCE - JUNE 10: Kingsley Coman of France poses during the official UEFA Euro 2020 media access day on June 10, 2021 in Rambouillet, France. (Photo by Aurelien Meunier - UEFA/UEFA via Getty Images)
Nyitókép: Aurelien Meunier - UEFA/UEFA / Getty Images

Újabb beteg a vb-döntőre készülő franciáknál

Kingsley Coman a francia világbajnoki keret harmadik olyan játékosa, aki az elmúlt egy hétben megbetegedett. Már a marokkóiak elleni elődöntőben sem léphetett pályára.

Dayot Upamecano és Adrien Rabiot betegségéről már a mérkőzés előtt értesült a világsajtó, kettejük közül a Bayern München védője volt jobb állapotban, hiszen ő a kispadra leülhetett.

Kingsley Coman sem tudott játszani, de róla csak a berkeken belül lehetett tudni, hogy lázas. Sokan Didier Deschamps zseniális húzásának tartották, hogy nem a Bayern szélsőjét, hanem Ramdal Kolo Muanit küldte pályára, aki 43 másodperccel később gólt szerzett.

Bevált a húzás, de nem nagyon volt más alternatíva, mivel Coman nem volt játékra kész.

Didier Deschamps szövetségi kapitány a mérkőzés után elárulta: „Comannak is láza volt ma reggel. Dohában kicsit csökkent a hőmérséklet, de még mindig folyamatosan be van kapcsolva a légkondicionáló. Néhány esetben influenzaszerű tüneteket tapasztaltunk. Megpróbálunk vigyázni, nehogy még jobban elterjedjen a csapaton belül, a játékosok nagy erőfeszítéseket tettek a pályán, ilyenkor nyilvánvalóan az immunrendszerük is legyengül. Dayot Upamecano rosszul érezte magát közvetlenül az Anglia elleni meccs után. Ilyen előfordul, ha annyira megerőlteti magát, de ilyenkor a szervezet hajlamosabb lesz elkapni ezeket a vírusokat.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×